09.09.09
05:46
Здравейте, бих помолил за помощ от съфорумници. Сега съм на 16 и половина изчистен съм 180 72 килограма, но качвам много мазнини, ако се опитам да кача маса, поради лошия си ген. Преди понеже бях пълен бях на протеинова диета и ядях МНОГО месо и АСАТ и АЛАТ не ми бяха в нормите и тогава пиех Протеин и аминки(няма смисъл да споменавам марки - хубави американски бяха) и докторите ми забраниха всякакви добавки докато не стана на 18-19…което е леко казано тъпо. Много искам да опитам Слин-сейн с 300-350 въглени на ден с цел да не се омазнявам много. Чел съм, че е напълно натурален но все пак..... според вас дали ще ми повлияе по някакъв начин на ензимите и какво бихте ме посъветвали да направя?
казано от JAUN на 09.09.09, 05:46:
и какво бихте ме посъветвали да направя?
Аз лично бих те посъветвал да напишеш как се храниш, когато опитваш да качиш мускули, пък вместо това качваш мазнини. Защото на 16 това е много странно и съм сигурен, че нещо там куца. И като го оправиш него, няма да ти трябват добавки и след 18-19 ;)
09.09.09
07:47
Ами пич, аз си качвам и мускул но и се омазнявам.. храненето ми е ВВД кафяв ориз, пълнзърнест хляб, овес 300-350гр въглени на ден, като вечер се опитвам да ги избягвам.. малко полезни мазнини вечер със салата и месо и преди лягане с изварата. От много време не съм ял джънк.
Ами мисля че сам си отговори на въпроса, намали малко въглехидратите увеличи мазнини, мини по-скоро на РБД. Пусни си примерен план за деня. Също така може да е съпроводено и от грешна методика на тренировки. Не търси магически хапчета. По-скоро бъркаш в обикновените неща.
09.09.09
13:47
Добре може ли Слина по някакъв начин да ми подейства на ензимите?