глутамин + креатин + геинер /марка,цена - ефект/

UC

12.02.05
17:21

Темата е модерирана от Mr_Muskul
здр ами значи тренирам от 20 дена и целта ми е качване на маса сега зимам Мега масс 3000 и смятам да зема глутамин и креатин някои може ли да ми кажи каква марка да са тези - креатина и глутамина искам да не са супер скъпи но да има ефект /целта ми е до лятото да кача к1м 8 кила и 3,4,5 см на ръката / 171 висок съм и съм 57-58 кила

12.02.05
19:20

здравеи! моето лично мнение е че щом тренираш от 20 дена и само гейнерчето ще ти свърши работа не че креатина и глутамина са лоши но на този етап това ти е достатъчно може да си вземеш и некои хубави витамини а останалото е здраво ядене и здрави тренировки  8)

UC

12.02.05
20:56

ееее отговорете на въпросчето ми де аз съм решил да си зимам та кажете ми марка количеството и цената

13.02.05
00:06

Пич кво значи да не са супер скъпи.ЗА някой 50 лева са нищо,за други половин заплата.
Можеш да си вземеш на Оптимум - 300 грама креатин 33 лева

UC

13.02.05
16:06

ами искам креатин и глутамин до 40 лв

13.02.05
18:22

според мен ти си още съвсем в началото и нямаш абсолютно никакъв смисъл от глътамин!
То мошеш да минеш и без цреатин но ти си си решил...
Та както казвах ще е най добре да взимаш цретине+гайнер!! глътамина няма да ти помогне да качиш!
Съда от резултатите които гореспоменатите добавки имаха върху моето тяло ,но не забравяй че всеки огранизъм е различен!
Моля пишете на кирилица! Мнението ви беше механично преведено.
Mr_Muskul

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1