06.09.09
19:44
Здравейте ,искам да ви попитам за съвет към кои продукти за качване да се обърна от следните или евентуално някой други,мислих като вариант да пробвам хипердрол и мас ефхикс ,но отивам на 300 и кусур лева за пълния цикъл и се отказах.
Та става въпрос за USPlabs Asteroid Stack http://www.bodybuilding.com/store/usp/asteroidstack.htm и Neogenix - http://www.bodybuilding.com/store/neo/neo.htm ,продуктите не са популярни в БГ ,но все пак някой даде мнение ще ми е от полза...
Темата беше редактирана от Тони1 на 08.09.09 16:38.
06.09.09
20:00
Точно пък астероид стак-а, който е 12 седмици ще ти отида над 500-600 лева, не знам защо си се заблудил, че ще ти е по-изгоден от стак-а на AX.
казано от Aleksandar Marinov на 06.09.09, 20:00:
Точно пък астероид стак-а, който е 12 седмици ще ти отида над 500-600 лева, не знам защо си се заблудил, че ще ти е по-изгоден от стак-а на AX.
А за 6 седмици нямали да стане?
Само с една опаковка.
Мнението беше редактирано от westsa на 06.09.09 20:14.
Алекс,благодаря ти толкова много неща гледах ,че ми се зави свят а хардкор за първи път ще опитвам ,не съобразих за пълен цикъл колко ще трябва да използвам...
06.09.09
20:21
казано от WESTA на 06.09.09, 20:04:
казано от Aleksandar Marinov на 06.09.09, 20:00:
А за 6 седмици нямали да стане?
Само с една опаковка.
Не няма да стане.
Само PRIME се пие по 6 на ден, а е 120 капсули в опаковка.Тоест за 3 седмици и е out! А той е ключовият фактор в стак-а.При цена от 50$ за опаковка, работата отива доста над 600 лева, както казах, само Prime е 200$ за 12 седмици цикъл.Другите 2 продукти ги смятайте вие.
Момчета, това са натурални продукти, затова се правят цикли по 2-3 месеца, не може да очакваме от тях да дадат драстични ефекти за 30-40 дена.
Относно стак-а на Neo Trinity - досега съм чел ревюта, слабичък е и не толкова ефективен. Грабвай AX по 2 опаковки за 2 месеца и си ти!
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 06.09.09 20:23.
Сега ги смятаме как отиват работите и май алтернативата и от към действие и пари си остава АХ в частност хипер-а с масс-а както бях планувал от началото... аз имах две опаковки от халодрола на гаспари ,ама за какво ли го върнах и аз ...
06.09.09
20:50
Не е трябвало да ги връщаш.
2 опаковки Халодрол са си доста потентни.
вземи си X-factor и Max Out I-force и ги карай по едно и също време :) + креатин, витамини и протеин
днес вечерта най късно трябва да ги поръчам нещата мислих и мислих и за сега крайният вариант е 2 опаковки mass fx и hyperdrol + advanced pct ,въртяха ми се x factor и тем подобни ...в крайна сметка някой постигнал ли е добри резултати с AX от бб форума ?
07.09.09
13:40
ADvanced PCT няма смисъл да се взима заедно с MassFX и Hyperdrol. По 2 кутии от всяко, много протеин, глутамин и бцаа на прах. Ако добавиш и Slin-Sane и си на шест.
казано от Сила БГ на 07.09.09, 13:40:
ADvanced PCT няма смисъл да се взима заедно с MassFX и Hyperdrol. По 2 кутии от всяко, много протеин, глутамин и бцаа на прах. Ако добавиш и Slin-Sane и си на шест.
аз мислих pct-то да е за след цикъла с двете ,между другото вие от Сила ,бихте ли препоръчали някакви други действащи продукти ?
07.09.09
16:03
MassFX и Hyperdrol не изискват PCT след тяхната употреба. Иначе може да се насочиш и към някои от хормоналните продукти.
07.09.09
16:33
Toни1 Mass Fx, Hyperdrol и Slin-Sane са 100% натурални продукти, едни от най-силните в класа си.Не е нужно PCT, защото при тях няма хормонална намеса.Съчетани със добър хранителен режим, много протеин и БЦАА , резултатите с тях ще бъдат страхотни.
Не ти препоръчвам хормонални продукти, защото ти е рано все още за тях.Първо пробвай със най-доброто от натуралните и тогава, ако имаш 21-23 години и прецениш, че си стигнал потенциала на развитието си чак тогава посегни към хормоналните.
Сила благодаря ви за включването!Алекс и аз се опитвам да спазвам точно този принцип в началото когато почнах редовно преди година,бях само на бцаа,глутамин и протеин в големи дози ,след това креатин ,в момента съм запасил креатин и бустър та пирамидно исках следващата стъпка след тях да е нещо по хард ,но не последната възможност ,така че за сега ще пробвам с натурални ,искрено се надявам да имам ефект от тях,благодаря ви много за съветите страхотен форум !
09.09.09
13:56
Аз го използвам в момента и след повече от 1 месец определено мога да кажа.че не съм доволен.Никакво повишаване на силата и размерите,даже силата ми падна след като спрях пред-тренировъчната формула,Може би е защото съм на 20 години и още нивата на тестостерона са ми доста високи,но за мен определено не си заслужава 400-те лева..В началото усещах така наречения“Alpha male”ефект,но много бързо отшумя лично при мен...
Мнението беше редактирано от AlexanderTsvetkov на 09.09.09 17:14.
казано от AlexanderTsvetkov на 09.09.09, 13:56:
Аз го използвам в момента и след повече от 1 месец определено мога да кажа.че не съм доволен.Никакво повишаване на силата и размерите,даже силата ми падна след като спрях пред-тренировъчната формула,Може би е защото съм на 20 години и още нивата на тестостерона са ми доста високи,но за мен определено си заслужава 400-те лева..В началото усещах така наречения“Alpha male”ефект,но много бързо отшумя лично при мен...
Ок,но ти на коя комбинация беше ?
@Тони1 - ами във форума има още много теми за тези продукти, положи все пак някакви усилия като например едно търсене с търсачката, както в google има толкова много ревюта :)
@AlexanderTsvetkov - може би знаеш, че само с тези две добавки без добра диета с много протеин и още някои добавки няма да видиш кой знае какви резултати, а само ще си хвърлиш парите на вятъра. Също така на тези продукти им трябва повече време да подействат. :)
09.09.09
17:20
За същата,която питаш.Освен това сме си писали на ЛС и мн добре знаеш...Успех все пак на тебе,може само при мен да не действа...
09.09.09
17:24
казано от Radi_boy_ на 09.09.09, 17:17:
@Тони1 - ами във форума има още много теми за тези продукти, положи все пак някакви усилия като например едно търсене с търсачката, както в google има толкова много ревюта :)
@AlexanderTsvetkov - може би знаеш, че само с тези две добавки без добра диета с много протеин и още някои добавки няма да видиш кой знае какви резултати, а само ще си хвърлиш парите на вятъра. Също така на тези продукти им трябва повече време да подействат. :)
Знам и смея да твърдя че диетата ми е добра,както и тренировките,с изключение на времето когато за 5 дена бях на почивка...Но мисля че дори и със слаба диета силата ми трябваше да се увиличи,а не да падне...Отдавам го на възрастта си,както казах вече.Но има едно сигурно нещо-продуктите не оправдават очакванията ми ЗА СЕГА...
@AlexanderTsvetkov не съм прочел л.с.-то внимателно за комбинацията
@Radi_boy четох много теми ,но всеки дава съвети и не можах да разбера доволни точно от тази комбинация,не се притеснявай не ми е първият форум и знам много добре за търсачката ;)
10.09.09
09:00
Доволните от тази комбинация са много,просто аз не съм един от тях.Само в форума на бб.ком има над 20 ревюта на продукта,кое от кое по-добри.Прочети и за възможните странични ефекти има много голяма тема и задължително недей да взимаш МассФХ преди сън.Взимай Хипердрол 2 капсули преди да легнеш и 2 капсули масс фх преди трен,другите приеми ги раздели през равно растояние през деня.Ако разбираш и английски можеш да хвърлиш едно око тук: http://www.anabolicx.com/downloads/training-guides/TG-HowToGetFrickinHuge.pdf ..Успех.