Странно чувство!

09.09.09
10:13

Имам чувството, че краката ми менят обема си! Понякога направо са дебели и набити без да съм правил кой знае какво(физ. труд ала бала), в останалото време са ми добре - тънки, изваяни и релефни... Как става тази работа мн. ми е интересно. Става въпрос за целите крака с бедрата барабар! Какво мислите?

09.09.09
10:42

Може би нещо свързано със задържане на вода...

09.09.09
10:50

казано от Стоянчо на 09.09.09, 10:42:

Може би нещо свързано със задържане на вода...

Ммм... Едва ли! Аз от скоро започнах да пия вода, а това е отдавна! А пък и го усещам само в краката ддз... сол почти не консумирам!

09.09.09
11:05

Не орязвай солта на 0.

09.09.09
11:52

Интересно как отскоро пиеш вода. :) Може нещо да е от кръвообращението. И аз съм забелязвал ,че краката ми долу се подуват леко към края на деня ако съм бил на крак. Като стана сутрин го няма това нещо.Говорим за съвсем малко,но аз го усещам.

09.09.09
12:06

казано от alleN на 09.09.09, 11:52:

Интересно как отскоро пиеш вода. :) Може нещо да е от кръвообращението. И аз съм забелязвал ,че краката ми долу се подуват леко към края на деня ако съм бил на крак. Като стана сутрин го няма това нещо.Говорим за съвсем малко,но аз го усещам.

От скоро пия, сериозно! Преди водата(течностите) ми беше не повече от 400-500мл на ден! Сега пия по 3-4 литра... И при теб явно се получава така, защото и аз сутрин нямам тоя проблем. Наистина може да е от кръвообръщението. Що се отнася до солта не е на 0 спокойно. :)

09.09.09
16:32

Въглехидрати.

09.09.09
16:39

Странно чувство в мен напира!
Мисля че ми се присира! :lol:

Сори, не се сдържах :lol: (в смисъл...да споделя мнението си по темата...иначе лайното го задържам :lol: )

ЕД

09.09.09
17:26

казано от Никола на 09.09.09, 16:39:

Странно чувство в мен напира!
Мисля че ми се присира! :lol:

Сори, не се сдържах :lol: (в смисъл...да споделя мнението си по темата...иначе лайното го задържам :lol: )

Хахахаха знаех си, че някой ще го изтърси :)

09.09.09
17:36

казано от Владимир92 на 09.09.09, 16:32:

Въглехидрати.

???

09.09.09
22:19

Засържаш вода. Това, че преди си пиел малко течности е предпоставка за задържане на вода, защото организмът се презапасира. Спирането на натрия (солта) също рано или късно води до обратен ефект. Освен това водната задръжка се влияе от много други фактори и до известна степен не е нещо ненормално. Ако подпухваш прекалено много и често се консултирай с лекар, може да имаш проблеми с бъбреците.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1