07.09.09
16:58
Бих искал да ми препорачате протеин ако може не балгарски,а американски ,но да не е много скап в рамките на 30,40 лв,разбира се някои ако ползва бългрски и е доволен нека го препорача.Благодаря предварително!
За 30-40 лева ще ти препоръчат да си вземеш храна :месо яйца,риба ориз,овесени ядки мляко и др.
Мнението беше редактирано от k1r1I на 07.09.09 17:04.
Или по-просто за тези пари си вземи някоя спортна добавка - креатин например ! И наблягай здраво на храната и тренировките разбира се ;)
07.09.09
17:28
не става дума само за цената препорачаите ми марка ако трябва 6те се остискам си я взема разбирасе
Марки колкото искаш на пръв поглед ми изкачат:Оптимум,Гаспари,Нау,Синтракс,БСН,Сайтек,Сайвейшън,Ал дъ уей и др...
ЕДИТ:Скоро към подобни групи трябва да причислим и супер суровината от ПИКО. :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 07.09.09 17:36.
казано от Финдо на 07.09.09, 17:35:
Марки колкото искаш на пръв поглед ми изкачат:Оптимум,Гаспари,Нау,Синтракс,БСН,Сайтек,Сайвейшън,Ал дъ уей и др...
ЕДИТ:Скоро към подобни групи трябва да причислим и супер суровината от ПИКО. :)
Трябва да започнеш изброяването с ПИКО :)
За 30-40 лв,няма смисал да спестяваш,ако жертваш пари от храната за сметка на добавка,нищо няма да постигнеш.Ключовата дума е Добавка.
Запомни че протеина не е вълшебна храна,с нищо не се различава от протеина в место,яйцата или рибата,а за сметка на това в малки количества е доста по скъп от изброените.
30-40лв едиствено можеш да си вземеш макси 500 гр,количество което се изпива за 1 седмица.
казано от hresteslaw на 07.09.09, 16:58:
Бих искал да ми препорачате протеин ако може не балгарски,а американски ,но да не е много скап в рамките на 30,40 лв,разбира се някои ако ползва бългрски и е доволен нека го препорача.Благодаря предварително!
Не се научихте, от 2 години ви се говори, че като нямате пари достатъчни за протеин не се взима. Прахосване на средства, пие се в дългосрочни планове.
Ти в момента искаш да станеш як, и се чудиш с какво да се излъжеш.
що пък да не може, аз допреди 2-3 години си взимах протеинчета, даже и български и за 30-40лв бях доволен, не вярвам за толкова време коренно да са се променили нещата, искате да ми кажете че за 50лв примерно всичките протеини са нишесте ли?
...какво искате за 50 лева? 1 кило, 5 либри? За 50 лева може да се намери качествена пудра в разфасовка 1 килограм.
така и така сме отворили темата, дайте някакво мнение за протеинчетата на P&B, пил съм им креатина и глутамина и не останах много довелен, ама сега няма кинти за повече :(
казано от hubstar на 09.09.09, 19:18:
така и така сме отворили темата, дайте някакво мнение за протеинчетата на P&B, пил съм им креатина и глутамина и не останах много довелен, ама сега няма кинти за повече :(
Абе човек ти сляп ли си ?
казано от tonu на 07.09.09, 19:07:
казано от hresteslaw на 07.09.09, 16:58:
Не се научихте, от 2 години ви се говори, че като нямате пари достатъчни за протеин не се взима. Прахосване на средства, пие се в дългосрочни планове.
Ти в момента искаш да станеш як, и се чудиш с какво да се излъжеш.
аз питам дали става или не, не ти казвам да го сравняваш с някой американски, а парите вече си е мой проблем дали ще ги дам.