Съвет

09.09.09
21:22

Здравейте  на  15 съм висок съм 175 теглото ми е 73 кг тренирах 3 години  волейбол сега започнах с  джудо.Започнах да  ходя на лостове  от 3-4 месеца и мисля  да  започна  да  ходя  на Бокидо и да се  занимавам по обстойно с  фитнес.Хапвам  си  всичко ограничавам  хляба  и  безалкохолните  напитки също  така  и соковете.Ръката  в момента  ми  е 36-37 искам да  я направя 41-42 и  да си разширя  гърба и да  се оформя.Мисля да  си взема протеин и амино киселини да кажете дали трябва освен това друго да си взема.Ако може  да ми кажете  дали добре  съм се ориентирал и някой съвети да ми дадете :)

Темата беше редактирана от Илиев на 10.09.09 07:46.

09.09.09
22:20

супер си, продължавай да спортуваш, но не си мери ръката..или поне докато не станеш ..да речем на 18.. сега просто си спортвай и си хапвай добре... :)

Мнението беше редактирано от n_sko на 09.09.09 22:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1