Шейк - Банан прясно мляко яйце ?

09.09.09
20:27

От скоро го пия тва нещо след тренировка вместо протеин? Как мислите дали е по-добре ... щото от тия протеини нищо не качвам :)

09.09.09
20:43

А пък от тая пумия качаш по 3 кг на ден нали?

09.09.09
21:26

Ти ако чакаш от протеина да качиш килограми жестоко се лъжеш.

10.09.09
05:45

Първо за да качваш трябва през целия ден да се храниш достатъчно и то не с какво да е...
Второ тоя “шейк” ще се усвои по-бавно от една доза суроватъчен протеин.

10.09.09
07:22

Сложи към банана и млякото 30 грама 90% соев/яйчен протеин, още поне 40 грама захар и може и да започнеш да качваш.

10.09.09
12:36

Вместо един банан - два, или мед към единия банан.
Вместо “яйце” (предполагам за 1бр. говориш) - 5-6 ги сложи.
Вместо шейк - храна.

За следтренировъчен шейк ти трябват бързи въглехидратие 0.8гр./кг. и бърз протеин, около 30-40гр. (50гр. прах, 250гр. пил. гърди, кутия яйца).
Ако мислиш да разбиваш тази храна ще стане буламач. В моя фитнес свикнаха са ме гледат да си беля яйца след кардиото, потен и задъхан : ). Съветвам те да направиш същото.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.09.09 12:37.

10.09.09
12:42

казано от Ivan на 09.09.09, 20:27:

От скоро го пия тва нещо след тренировка вместо протеин? Как мислите дали е по-добре ... щото от тия протеини нищо не качвам :)

Слушяй брат, заеби тия всичките грамажи, протеинове и тнт които ти ги говорят..Яж от всичко, не се ограничявай. Така ще ускориш метаболизма си и ще вдигнеш хем ММ, хем мазнинка. Като си оправи метаболизма (след 3-4 месеца като ядеш всичко и по колкото искаш), почни да избягваш газирано, щоколад, пържените картофи и тнт..гледай пак да ядеш по 5-6 пъти на ден както трябва само избягвай. Тялото има нужда от всичко, мярката е важна!! Също така се опитай да се храниш чрез кръвната си група (това е след 3-4 месеца като си ускориш метаболизма)! ;)

Мнението беше редактирано от Cholakoff III на 10.09.09 12:43.

11.09.09
13:27

Е много ясно че не карам само на тва :) ям си стабилно ... просто исках да питам дали е добро ... за консумация

Такаа засегнахте ме по мазола хах :) та...въпросния шейк не знам защо не му вдъхвате доверие,но аз съм доволен с разликата,че аз го пия преди лягане:5 яйца сурови 1л мляко някой път 1,5л зависи колкото има (не връщам! :) ) захар 10 лъжички,и при възможност протеин на прах/гейнър каквото има,резултата хмм не мога да кажа,че качвам зверски хранителния ми режим е приличен и преди и след това не съм бил мазен с бърз метаболизъм съм и не се омазнявам от това нещо,напротив чувствам се сит цяла нощ...на сутринта не съм изгладнял като звяр и ми е добре,но за хората с по-бавен метаболизъм не го препоръчвам не за друго,ами тая захар гейнър и прочие си е калорийна бомба,а преди лягане...ясно на какво ще стане...в края на краищата всеки сам си приценява според организма му и прочие,но поне според мен за качване бива :) Успех! Интересно би ми било мнението на опитен колега по въпроса.

Мнението беше редактирано от Симеон Михайлов на 11.09.09 14:41.

11.09.09
20:19

Въпроса е че тая захар, е ненужна особено пък вечер. Не е всичко въпрос на омазняване ... все пак говорим и за здравето ти, или на теб не ти е приоритет то ?

казано от tonu на 11.09.09, 20:19:

Въпроса е че тая захар, е ненужна особено пък вечер. Не е всичко въпрос на омазняване ... все пак говорим и за здравето ти, или на теб не ти е приоритет то ?

Би ли обяснил малко по-търпеливо (евентуалните) вреди за такива като мен?Мисля,че би било полезно да се знае от незнаещите... :)

11.09.09
21:11

казано от BlackraveN на 11.09.09, 20:59:

казано от tonu на 11.09.09, 20:19:

Би ли обяснил малко по-търпеливо (евентуалните) вреди за такива като мен?Мисля,че би било полезно да се знае от незнаещите... :)

Естествено, бързи въглехидрати вечер - повече инсулин, респективно по-малко ще се отдели растежен хормон. Отделно че тази енергия няма да я изразходваш вечер и ще се натрупа като мазнини.
А относно захарта :
http://www.bb-team.org/articles/3369/

11.09.09
21:23

някой може ли да сподели статия или нещо от сорта за храненето според кръвната група, че зачетох по-горе сте го споменали

Заповядай Славко :)

http://www.belchohristov.com/493.html

Точно това ми трябваше...може би би бил по-добра идея тоя шейк сутрин...?!Беше много полезна статията,благодаря Tonu!

12.09.09
07:49

Благодарско Роже-то, сега зачитам какво е синтезирал Белчо..:)

23.02.11
21:25

poneje se zanimavam ot skoro s tova ka4vane na MM, iskam da vi popitam kolko puti na den i po koe vreme trqbva da vzimam tozi qi4en sheik i v kakvi koli4estva. Sushto taka da vi popitam g/d sled kolko vreme shte ima efekt i v kakvi kg shte se otnasq.
Blagodarq vi predvaritelno i se nadqvam da mi otgovori nqkoi koi znae za kakvo stava na vupros.
10x ;]] :)

23.02.11
21:41

A sushto taka da vi pitam nali zavisi ot gramaja na napitkata, kakvo natovarvane da pravq? 5000 kg :D / 10 000 da znaqt g/d :D. 4akam burz otgovor pls :]]]

19.02.15
20:38

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.02.15 20:40.

Аз пих това 4 дена,сега ще кажете не са много но можех да кача поне 100 грама вместо това свалих 400 грама при условие, че тренирах. Иначе не е пумия в никакъв случай даже е много вкусно и после не ставаш най-добър приятел с тоалетната както всички казват. За жалост обаче не работи :/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1