10.09.09
12:07
В последно време имам страхотен проблем с храненето не ми се яде нямам апетит изобщо храня се през сила.Замислил съм 1 стак за да изляза от застоя : протеин, креатин, глутамин, карб слам, слин-сейн и сега се чудя дали да си взема блак холе или едни витамини и да се тъпча докато си възвърна апетита ?
точно това обсъждах с един приятел вчера и аз мисля по нататък да го пробвам,до в bb.com има доста позитивни мнения относно действието ти ,апетит от нея нямаш,но започнеш ли да ядеш можеш да поемеш сравнително голямо количество храна от което по принцип би ти станало зле...
да и аз четох в бб но исках да видя дали някой от форума я е вземал (защото прочетох и няколко отрицателни мнения за нея)А след като прочетох че Б групата витамини подпомагат за апетита и се зачудих и затова пуснах темата
Чел съм,че ефект има,но лично аз не бих си дал парите никога за такъв вид добавка.По-добре да се тъпча
За момента имаме много добри отзиви от клиенти ползвали продукта. Определено повечето са доволни.
Само исках и да добавя - освен че повишава апетита - този продукт съдържа и комплекс от ензими за по-добро усвояване на храната. Тоест идеята на продукта е не само да те накара да приемаш повече храна ами разбира се и да има някакъв ефект от приема на тази храна и тя да бъде усвоена максимално пълноценно.
Аз съм го пил, поне при мен нямаше желания ефект... Просто малко по-добро усвояване на храната и липса на тежест в стомаха, но все пак аз не съм ял и чак толкова много. Пил съм и B-комплекса на NOW (B-50) и освен по-жълта урина, друг ефект не усетих. Но все пак може да ги пробваш, при теб може и да работят по-добре.
Ако някой е пробвал нещо друго за стимулиране на апетита, нека сподели, защото и аз имам този проблем.
имам няколко броя на олимп има статия за стимуланти на апетита : Анаболни стероиди,Кортикостероиди, (Криптохептадин,пизотилин,кетотифен - тези 3те са сходни), Грелин, Буклизин,Хидразин това са всички стимуланти изредени нито едно от тях не съм пробвал, но ако разбера от къде може да се купят (без първите две) съм навит да изпробвам
10.09.09
13:51
Понеже Слин Сейн и БлекХол имат сходни ефекти по отношение на усвояване на храната, защо първо не пробваш само слин-сейн и ако няма ефект по отношение на апетита, не добавиш и Блек Хол.
10.09.09
13:59
За апетит мента ;)