Недоволство от раздел "упражнения"

MI

10.09.09
16:14

Повечето клипове са премахнати от автора, има много грешни твърдения и като цяло не се отделя изобщо внимание на този раздел :) Би било добре да се съберат управителите на сайта и да направят клипове за всяко упражнение (не е нужно баш всяко, основните като тяга,лег преса,клек) да се обсъжда повече техниката и т.н. Като малък влизах в сайта да разглеждам упражненията, от 4-5 години няма разлика, просто се пренебрегва от модераторите

Благодаря за критиката. Слабостите са взети под внимание и работим по тяхното “засилване”. Разделът ще претърпи основна промяна, която да отговори на по-често срещаните нива на познания сред аудиторията.

10.09.09
16:50

Аз поне ще се радвам да се включат и упражнения за цялото тяло като изхвърляне,обръщане и т.н. :)

BU

10.09.09
17:01

Не бих нарекъл изхвърлянето и тласкането “упражнения”,по-скоро са дисциплини.Упражнения са техните деривати - части от цялото движение,или затруднени оригинали.

И все пак няма да е зле да се включат, защото в сайта липсва всякаква информация за тях.

ПИ

10.09.09
17:57

Аз съм за, всяка информация е полезна :)

10.09.09
21:08

Ако се правят клипчета на всички упражнения, то нека те бъдат придружени с подробни указания, а не просто да се сложат анимирани картинки.

10.09.09
21:14

С всички сили чакам да видя промените в сайта. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1