10.09.09
16:14
Повечето клипове са премахнати от автора, има много грешни твърдения и като цяло не се отделя изобщо внимание на този раздел :) Би било добре да се съберат управителите на сайта и да направят клипове за всяко упражнение (не е нужно баш всяко, основните като тяга,лег преса,клек) да се обсъжда повече техниката и т.н. Като малък влизах в сайта да разглеждам упражненията, от 4-5 години няма разлика, просто се пренебрегва от модераторите
10.09.09
16:48
Благодаря за критиката. Слабостите са взети под внимание и работим по тяхното “засилване”. Разделът ще претърпи основна промяна, която да отговори на по-често срещаните нива на познания сред аудиторията.
Аз поне ще се радвам да се включат и упражнения за цялото тяло като изхвърляне,обръщане и т.н. :)
10.09.09
17:01
Не бих нарекъл изхвърлянето и тласкането “упражнения”,по-скоро са дисциплини.Упражнения са техните деривати - части от цялото движение,или затруднени оригинали.
10.09.09
17:23
И все пак няма да е зле да се включат, защото в сайта липсва всякаква информация за тях.
10.09.09
17:57
Аз съм за, всяка информация е полезна :)
Ако се правят клипчета на всички упражнения, то нека те бъдат придружени с подробни указания, а не просто да се сложат анимирани картинки.
10.09.09
21:14
С всички сили чакам да видя промените в сайта. :)