04.02.05
17:08
Сигорно вече има задаван този въпрос, но на мен проблема ми е че вече почти година тренирам за маса(качих 12-14 кила) но и няколко сантиметра около кръста и сега исакм да ги сваля, а относно упражненията за горене на мазнини ама вообще не съм запознат!!!
Най общо, мазнини се свалят с диета и кардио. За хранителните режими можеш да се информираш от пътеводителя в сайта .
Поздрави!
Аз май не публикувах темата където трябваше, всъшност повече ме интересува не диетата а упражненията натварващи корема(и кръста), така че да изгоря мазнините натрупани там!!! :D
Не можеш да изгориш мазнините на определено място! Горят се с кардио всичките мазнини, по цялото тяло!
05.02.05
01:55
Еми коремни и това ама незнам как се казва.. :oops: Дето подпираш на него лактите и почваш да дигаш и да свиваш краката... :)
Морфей, това е упражнение за корем, не е кардио все пак!!! С него само се стягат мускулите, нищо друго!
05.02.05
01:57
опссс сори незнаех... :oops:
Според мен може и с анаеробни тренировки само да се постигне добър релеф, но кардиото винаги дава добри резултати.
по-здрави
king_pin хранителен режим, по-интензивни тренировки и кардио сутрин на гладно или след тренировка с тежести ще свършат работа.
Да,ако не си приварженик на кардиото единствения начин е да правишкоремни преси и махало с лост или дамбели след тренировка,когато вече гликогена е изхабен.Има Ефект
Сега надявам се да имам повече време а и се стопли времето та ще тичам сутрин и повече кардио мисля да правя!!!А онези гумените(обикновенно сини на цват) колани какви са ви впечатленията от тях!!!Един френд вика 10см от талията благодарение на него и диета съм свалил!!!
Абе доста ги хвалят тия колани е аз имам такъв само един път съм го издаржал и не съм го ползвал. Но плуваш във под от него :)) Иначе щом казват толкова момчета и от форума и т.н. , че има ефект тоя колан може и да има, но мене не ме кефи.
по-здрави