Проблеми със сърцето ?

NA

07.08.09
20:34

Здравейте ! Днеска ме болеше сърцето и то не за първи път , точно ден след тренировка. Попринцип това ми се случва много рядко , но се чудя дали се получава от претоварване. Точно когато ме боли винаги съм имал мускулна треска , а особено сега (от месеци не ме беше боляло сърце)имах на гърба рамото бицепс трицепс и гърди даже малко кардио с колелото се наложи (доста натоварено се получи без да съм искал).  Попринцип аз нямам никакви проблеми с каквото и да е физическо натоварване. Мерил съм си пуслът но мисля че е напълно нормален . Та искам да ви питам дали и на вас ви се е случвало да ви боли така сърцето ( като ударено или натежало )и то след тренировка !?  Иначе съм минавал картотеки за състезания където съм ходил, тренирам доста отдавна и съм на 15 все пак млад съм още  ;-P

07.08.09
21:00

До сега не помня да съм имал твоите симптоми и определено не мисля, че е редно да те боли сърцето при каквито и да е обстоятелства или натоварвания!
Има доста видове заболявания на сърцето, включтелно “порок на сърцето” и е добре да отидеш на лекар, да ти направят кардиограма и някакви снимки за да не направиш беля по време на някоя тренировка :(

07.08.09
21:06

Отиди на лекар веднага! или кажи на вашите.
Това е сериозно.

AP

07.08.09
23:57

НЕДЕЙ ДА ПИЙШ КАФЕ

08.08.09
00:23

казано от Nasko_ на 07.08.09, 20:34:

Здравейте ! Днеска ме болеше сърцето и то не за първи път , точно ден след тренировка. Попринцип това ми се случва много рядко , но се чудя дали се получава от претоварване. Точно когато ме боли винаги съм имал мускулна треска , а особено сега (от месеци не ме беше боляло сърце)имах на гърба рамото бицепс трицепс и гърди даже малко кардио с колелото се наложи (доста натоварено се получи без да съм искал).  Попринцип аз нямам никакви проблеми с каквото и да е физическо натоварване. Мерил съм си пуслът но мисля че е напълно нормален . Та искам да ви питам дали и на вас ви се е случвало да ви боли така сърцето ( като ударено или натежало )и то след тренировка !?  Иначе съм минавал картотеки за състезания където съм ходил, тренирам доста отдавна и съм на 15 все пак млад съм още  ;-P

И реши че тук-а през един форум ще ти решим проблема ?
Докато не посетиш лекар, изобщо не пиши ....

Не те боли сърцето. Сърце не може да те боли освен ако не получаваш инфаркт в този момент. Болят те гръдните мускули - пренатоварил си ги. Пий магнезии и повечко почивка

08.08.09
05:56

Сърцето боли в момента на самото физическо натоварване.И сърдечноболните спират да вършат нещо,сядат и чакат да им размине.На 15г едва ли имаш стенокардия или друго сериозно заболяване.Най-често болката идва от междуребрените нерви и мускули.При физическо натоварване е от самото сърце,а когато не си правил нищо и те боли обикновено не е свързано със сърцето.Измери си пулса.Понякога се забавя при спортисти и това се усеща субективно като тежест и болка.Все пак може ти направят кардиограма,обикновена или по-добре след натоварване.За да видят дали нямаш сърдечна аритмия.Нарушение в нормалния сърдечен ритъм.

08.08.09
07:00

И според мен не е сърцето. На твоите години е нормално да те боли, при доста хора се случва. Ако се притесняваш - иди на ЕКГ.

ST

12.09.09
11:16

Може да си разтегнал някой мускол.Но иди за всеки случай на лекар.

може да е просто междуребрена невралгия,която се проявява от време на време,но по-добре отиди на лекар да ти направи ЕКГ

12.09.09
13:49

ако те болеше сърцето нямаше да пишеш тук ;) иди на лекар да ти обясни точно кои кости4ки ти растат или кво си повъзпалил или нещо такова ще е. нормално е в твоита възраст да ти расте гръдния кош например ;) .

GO

12.09.09
13:57

Това , както го казаха , това не е от сърцето,аз също предполагам , че е от гръдната кост,все пак растем,според мен е напълно нормално,на мен ми се е случвало също това да става,ходил съм и на лекар и ми казаха , че това било нормално,защото съм тренирал и по този начин съм се развивал по-бързо...дъра-бъра,нещо подобно каза лекаря :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1