09.09.09
13:46
висок съм 1.71 60 кг
закуска 7:00 4-5 препълнени супени лъжици овесени ядки с малко вода
втора закуска 10:00 1 чаша прясно мляко с какао
12:30 200гр свинско месо и варени картофи
14:00 тренировка след нея до 30 минути 1 чаша прясно мляко с какао,5 белтъка,овесени ядки и месо,дали не е много
18:30 вечеря месо,извара,картофи
приемам съвети
Ама ти какво искаш да направиш,да качиш или да свалиш.За качване тоя режим ми се струва много лош,за сваляне пък къкво е това свинско?
казано от klovis на 09.09.09, 13:46:
висок съм 1.71 60 кг
14:00 тренировка след нея до 30 минути 1 чаша прясно мляко с какао,5 белтъка,овесени ядки и месо,дали не е много
приемам съвети
Ако съчетаеш първото и второ горе доло се получава едно нормлано хранене но пак е малко.След тренировка яж картофи с месо примерно,премести белтъците сутррин.
Овесени ядки преди тренировка и сутрин са ок.Задългително включи още едно хранене около 10:00ч,Сандвич с месо и зелена салата или яйца пак с някаква салата със пълнозурнест хляб.
Като цяло с този режим няма да качиш,малко ти е храната!Освен овесените ядки картофите не са бавни въглехидрати,Включи спагети, кафяв ориз,пълнозърнест хляб трябва ти разнообразие иначе режима ще ти стане много омразен за подържане.
Включи зеленчуци и плодове.
09.09.09
15:03
Картофите не са бавни.
09.09.09
22:03
казано от Biad__ на 09.09.09, 14:52:
казано от klovis на 09.09.09, 13:46:
висок съм 1.71 60 кг
приемам съветиАко съчетаеш първото и второ горе доло се получава едно нормлано хранене но пак е малко.След тренировка яж картофи с месо примерно,премести белтъците сутррин.
Овесени ядки преди тренировка и сутрин са ок.Задългително включи още едно хранене около 10:00ч,Сандвич с месо и зелена салата или яйца пак с някаква салата със пълнозурнест хляб.
Като цяло с този режим няма да качиш,малко ти е храната!Освен овесените ядки картофите не са бавни въглехидрати,Включи спагети, кафяв ориз,пълнозърнест хляб трябва ти разнообразие иначе режима ще ти стане много омразен за подържане.
Включи зеленчуци и плодове.
Месо и картофи след тренировка?
тогава сутрин събирам белтъците,ядките и млякото
10ч сандвич с месо
12:30 месо с кафяв ориз,не разбрах ако ям спагети да запазвам ли местото
след тренировка месо,картофи мляко
вечер извара,месо,картофи?,яйца нещо сготвено със всичко тва,и салата
Сутрин си яж цели яйцата,
Този сандвич с какво ще е ?
12;30 - абе човек как така ако добавиш спагети може да ги замениш със ориз-а, ама с месото ? Наясно ли си въглехидрати и белтъчини какво са ?
След тренировка - само месо и картофи, това мляко за през деня между храненията си го пий
Вечер - става.
12.09.09
23:17
Хранене преди и след тренировка
В това шейковете са много полезни. 15-30 минути преди тренировката си направете шейка (20-30 грама протеин) и след това същото след тренировка.
Протеин
Както при калориите, нуждаете се от много протеин. Тук идва и голяма грешка при повечето билдъри, а тя е че се опитват да набавят почти всичкия си протеин от протеинови шейкове. Те са идеални за да добавят няколко грама приет протеин, но истинските източници на протеин са тези, които помагат на мускула да расте. Протеиновите добавки трябва да бъдат точно това - добавки към вече добре направена диета.
Независимо, че някои отричат това, но в яйцата, червеното месо и млякото има много източници на протеин които не са нездравословни. Ако сте слабичък по рождение може да хапвате от тези храни в изобилие.
Закуска
Трябва да си ядете закуската. И тя трябва да е доста. Тялото ви се включва в катаболен режим след няколко часа сън и на сутринта е готово да разгради някои от турдно качените мускули. Трябва да спрете това, като хапнете много протеин и въглехидрати и малко мазнини. Яжте по много. Това е един от двата пъти през деня, в който тялото насилствено изхранва мускулите (втория е след тренировката).
Яжте по 6-8 пъти на ден
Ако качвате трудно мускулна маса е добре да хапвате често, но по малко. Шейковете преди и след тренировка се борят също. Редовното хранене е начинът да трупате маса.
Не може да си набавите достатъчно калории, въглехидратни, протеини и мазнини, ако се храните по 3 пъти на ден. Трябва да сте захранени добре през целия ден. Запомнете, че по време на сън не ядете и тялото ви разгражда мускулите, когато му свършат запасите.
Яжте когато можете!
И това е. Простички, но важни съвети за изграждането на добра диета за мускулна маса. Ако ви е трудно да качите маса и тренировъчния режим ви е добър, добавете повече калории.
Запомнете, че понякога захарта и мазнините са от голяма важност за качващите маса!
Мнението беше редактирано от donati на 14.09.09 19:56.
казано от donati на 12.09.09, 23:17:
Хранене преди и след тренировка
В това шейковете са много полезни. 15-30 минути преди тренировката си направете шейка (20-30 грама протеин) с три супени лъжички захар и след това същото след тренировка.
Приятелю, за пореден път те питам ? ЗАЩО ?
Протеин непосредствено преди тренировка ЗАЩО ?
Не се заяждам, интересувам се .. аз имам друго разбиране, интересува ме твоето ...
П.С. Дано не ми считате поста за спам.