ZMA-опитвали ли сте го

PR

12.02.05
19:37

абе пичове ползвали ли сте го този продукт.Или въобще ако някой от вас знае нещо повече от това което пише в сайта ще съм му много благодарен ако го сподели.

12.02.05
20:09

Пил съм от ЗМА то на Мусаши (не съм го плащал подариха ми го),
може да се каже че имаше малък положителен ефект.Иначе
количеството вещества в една доза(4 таблетки взима се преди сън)
е в почти същата концентрация като в таблетка Центрум.Разликата в
цената е голяма.Така че специално аз си взех Центрум.

13.02.05
12:36

ZMA не може да се сравнява с Центрум. Поне откривателите на продукта - не особено известната фирма SNAC твърди че, комбинацията минерали и витамин B6, която е в точни определени съотношения в продукта, не може да бъде заменена от други мултиминарални продукти, тъй като усвояването било съвсем друго.
Скоро и аз си взех експериментално ZMA, също на Musashi, тъй като в момента няма друга марка по магазините /тази на Биогейм я изключвам/.
Резултатите:
- известно, не голямо, но абсолютно осезаемо подобрение в съня и възстановяването /това е единия от плюсовете на продукта/;
- известно, не голямо, но общо взето осезаемо вдигане на тестостерона /това е другия плюс, заради който се приема ZMA/;
- като страничен ефект всички източници твърдят че продукта увеличава яркостта на сънищата, което потварждавам че е така.
По-всеобщо мнение по форумите в които четох преди да пристъпя към покупката, резултатие са толкова по-големи, колкото по-голям е дефицитът на цинк в диетата на даден бодибилдър/спортист.
Извод - за мен продуктът е добър и си заслужава парите /22 лв за 15-дневен цикъл/, за човек който може да си го позволи естествено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1