Въпросче

13.09.09
21:56

Здравейте на 16год съм,около 1.80см съм висок,61.62кг.....Тренирам футбол,за момента всеки ден в седмицата,но от следващата седмицо може и да се промени,най вероятно по три пъти...........Хапвам що годе добре обаче грешката ми е следната че ям по много на по-малко пъти,отколкото обратното трябва по-често по по-малко за да се усвои,често ям за закуски пици,банички и всякакви такива..............досега не съм спазвал никакви режими,хапвам каквото има вкъщи,често ям чушки с ориз,гювеч с картофи и месо,кюфтета и т.н...Спрях фитнеса за около 2 месеца(през тва време правя лостове) сега пак искам да продължа но два пъти по амбициран и с хранителен режим!Целта ми е да кача някой кг да се види че има нещо...........Преди да спра тренирах около 2.3 месеца в коисо се забелязваше ефект.........Та разполагам с около 100-120 лв засега за този месец като ще комбинирам храната и вкъщи,което едва ли ще е трудно щото рядко се прават боклуци за вечеря........Имам разтворими витамини нз марка,за момента.....Има ли нужда да взема я протеин я нещо друго за възстановяване или ще бъде достатъчно да организирам режима си добре,да вложа всички парични средства в него или да се опитам и с двете и някоя добавка и режимчето ама дали ще стигнат парите.......

Темата беше редактирана от dreamhack на 13.09.09 22:12.

MA

14.09.09
05:18

Добавката за твоя тип организъм мисля ,че е гейнер.120 лева обаче няма да стигнат за много време.Ако не хапваш стабилно и на често няма как да стане..

14.09.09
06:12

да то ясно ще си направя режим който ще публикувам тук пред вас,една от добрите страни е че често мога да хапвам и храната вкъщи щото винаги има яйца,картофи,млеко и т.н....

Мнението беше редактирано от dreamhack на 14.09.09 06:13.

14.09.09
10:01

Няма ли кой да се отзове? :)

14.09.09
11:05

Ахам,ще можеш ли да ми предложиш нещо което да ми стигне за протеина  да ми останат пари за да оправя що годе добре режима........

Мнението беше редактирано от dreamhack на 14.09.09 11:28.

14.09.09
13:16

Яж поне 5-6 пъти.Преди лягане хапвай извара,иначе наблягай на месото,картофите,оризът и млечните продукти.Въпреки,че тренираш много и можеш да си позволиш боклуци,по-добре без тях.Визирам пърженото,сладкото,газираното и тестеното.

14.09.09
13:33

Аll the Whey Isolate, а по-евтиния вариант е блендата им, която също е много добра.

14.09.09
13:55

Аз газирано на ден пия около 1л-2л под-1л не падам..........Сладко също хапвам доста,тея дни ще си направя режима да видиме дали може да го одобрите

Мнението беше редактирано от dreamhack на 14.09.09 14:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1