13.09.09
08:36
Здравейте, искам да попитам за съвет за това доколко е удачна тази комбинация за мен и за начин на прием. 25 години, 3 години стаж с прекъсвания, около 40 дни почивах и тепърва започвам отново, 67 кг., 175 см., постепенно увеличавам храненето с възстановяването на тренировките, храненето ми е относително добре като брой хранения на ден и качество на продуктите.
Колко време да възстановявам постиженията си, преди да започна с тези добавки - идеята ми беше да правя кръгови тренировки за 2-3 седмици, след което да започна 4 дневен сплит - гърди+корем, ръце, рамо+крака, гръб+корем.
Имам по една опаковка от трите продукта, като знам, че ще ми е необходима по още една, но все пак да питам - 40 дни ли е оптималният прием за тези три добавки? Ще добавям протеин - 3-4 пъти на ден. Какви други добавки ще са ми необходими - без финансови ограничения.
Ще съм балгодарен за всякакви съвети и препоръки.
13.09.09
10:08
Какво да ти кажа за стака, може би най-доброто натурално на пазара :) Слин Сейн ако искаш може да го взимаш цял живот.
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 13.09.09 10:08.
Добре де този слин сейн е натурален ама тия хипедрол и мас фх не сали малко кам анаболните или аз може да се бъркам се пак към хард кор продукти спадат тия мас фх и хипердрола,може ли за пояснение.сори за правописа ама барзам
13.09.09
14:59
Бъркаш изцяло натурални са и по мое мнение ефектът им е не по-голям.отколкото примерно на комбинация от добър азотен буустер и креатинова матрица...
13.09.09
15:27
За оптимални резултати ще ти трябват по 2 опаковки от МассФХ и Хипердрол за двумесечен цикъл. Отделно много протеин, глутамин, бцаа на прах, креатинова матрица. Така, относно това дали комбинация от азотен бустръ и креатинова матрица ще даде по-добър ефект - добре е да се прави разлика между напомпващ и енергиен ефект и дълготрайно и плавно покачване на мускулна маса. Да, МассФХ и Хипердрол действат по-бавно, но резултати от тях са трайни. Сега- друг е въпросът, че винаги лица под 18 години искат да ги употребяват, а в тази възраст вероятността да усетиш натурален продукт е нищожна поради естествено високите нива на тестостерон в кръвта.
13.09.09
15:31
Сила БГ какви са най фрапиращите резултати които сте виждали със собствените си очи чрез използването на подобни продукти.
13.09.09
17:00
Проблемът в България е,че в повечето случаи лицата, които се ориентират към такъв тип добавки едва ли не гледат на тях като на чудотворни продукти, които да им компенсират некачествените тренировки и лошия хранителен режим. И пак да споменем - най-често лицата под 21 години е трудно да усетят такива продукти ако не спазват висок калориен и белтъчен прием и сериозни тренировки.
тез не ми тябват ама съм се ориантирал към протеин и тия контролед лабс матриците им незнам ама ми се струва наи-добре това и малко амино.
Мнението беше редактирано от amann на 13.09.09 17:37.
14.09.09
18:21
казано от amann на 13.09.09, 11:18:
Добре де този слин сейн е натурален ама тия хипедрол и мас фх не сали малко кам анаболните или аз може да се бъркам се пак към хард кор продукти спадат тия мас фх и хипердрола,може ли за пояснение.сори за правописа ама барзам
Той си ти е зле и без да бързаш...