BSN AXIS HT или UNIVERSAL ANIMAL M-STACK или SYNTRAX HYPER H + SYNTRAX SYNTRA EC или GASPARI NOVEDEX XT

16.09.09
12:28

Здравейте! Искам да си купя някой от тези продукти но се чудя кой!? Ако има някой и с по добро предложение нека каже. Търся най-доброто за стимулиране на анаболните хормони по естествен начин (да не съдържа прохормони!!!) и подобряване на протеиновия синтез със съставка подобна на 20-hydroxyectysterone (екдистерон). Някой ако е ползвал от изброените добавки да каже своето мнение за нея (действие, ефект). Благодаря предварително!!! :)

Темата беше редактирана от urdata на 16.09.09 12:29.

ВИ

16.09.09
13:00

Доста тест бустер опитах през последните две години и за сега най-доброто за мен се оказа bull power на Nutra-Force. На второ място с голяма разлика е Activate Extreme na DS. Аксис на БСН е доста добър, но действеито се изчерпва след 2 седмици. Пердиод добър ако възстановяваш след ААС и недостатъчен за да натрупаш маса.
А да те питам на колко години си?

16.09.09
13:07

на 19

16.09.09
13:08

Защо не си вземеш някоя качествена креатинова матрица с азотен бустер и много протеин? Ефекта ще е по-добър.

ВИ

16.09.09
13:28

казано от urdata на 16.09.09, 13:07:

на 19

На 19 е крайно излишно да взимаш който и да е от горните продукти. Както каза Као, креатин, оправи яденето и ако всичко е точно резултатите трябва да идват бързо. Още си във възраст където имаш естествено и тестостерон и растежен в най-високите нива които са възможни натурално в живота. Няма на къде да ги оптимизираш.

16.09.09
13:28

казано от kao на 16.09.09, 13:08:

Защо не си вземеш някоя качествена креатинова матрица с азотен бустер и много протеин? Ефекта ще е по-добър.

Пробвал съм тази комбинация и съм оставал доволен. Смятам някой от изброените продукти (или друг) да комбинирам с BSN NO-Xplode AVPT + BSN Syntha-6 или Optimum 100% Whey Protein (предпочитам Syntha-6 за това че е смесен а не само суроватка и по-дълго време се синтезира=храни мускула)

16.09.09
13:53

казано от Валентин Иванов на 16.09.09, 13:28:

казано от urdata на 16.09.09, 13:07:

на 19

На 19 е крайно излишно да взимаш който и да е от горните продукти. Както каза Као, креатин, оправи яденето и ако всичко е точно резултатите трябва да идват бързо. Още си във възраст където имаш естествено и тестостерон и растежен в най-високите нива които са възможни натурално в живота. Няма на къде да ги оптимизираш.

По принцип и аз го знам това, но искам по-мощен ефект.  :cheese:  Добре щом още ми е рано за тест бустар предполагам че продукти като SciFit EcdySterone 300 или SYNTRAX SYNTRA EC (които подобряват протеиновия синтез и не стимулират жлезите за отделянето на хормони) ще ми бадат полезни за комбинацията от азотен бустар + протеин + креатинова матрица!?

Мнението беше редактирано от urdata на 16.09.09 13:58.

16.09.09
13:59

Аз съм на 20 и в момента съм на един доста силен натурален стак на АХ 2ри месец и мога да ти кажа че съжалявам че не си дадох парите за някоя добра креатинова матрица с азотен буустер и много протеин.Съвсем приятелският ми съвет е да не си даваш парите за глупости(на тази възраст),а да заложиш на изпитаното,няма да съжаляваш!

16.09.09
14:26

казано от AlexanderTsvetkov на 16.09.09, 13:59:

Аз съм на 20 и в момента съм на един доста силен натурален стак на АХ 2ри месец и мога да ти кажа че съжалявам че не си дадох парите за някоя добра креатинова матрица с азотен буустер и много протеин.Съвсем приятелският ми съвет е да не си даваш парите за глупости(на тази възраст),а да заложиш на изпитаното,няма да съжаляваш!

Мерси за съвета. :) Относно за екдистерона някакво мнение?

СБ

16.09.09
17:33

Относно екдистерона, макар,че много пъти сме уточнявали, ще го направим пак. За да има ефект от такъв тип продукт, той трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да е извлечен от растението RHaponticum Carthamoides и екстрактът да е максимално чист - над 90%. Дневната дозировка трябва да е между 1 и 2 грама на ден точно от този екстракт. За съжаление това е много скъпо удоволствие ,а и има само 2 адекватно дозирани продукта точно от този екстракт - на FIve Stars Laboratories и на Актив Фарма.
Масово в този тип продукти се използва извлек от Cyanotis Vaga или екстракт от спанак, в които концентрацията на активното вещество е много малко и няма да има никакъв ефект. Присъединяваме се към мнението на Вальо и Екипа на Healthstore, че в подрастваща възраст единственото ,от което имаш нужда са основните добавки, воля, търпение и много желание.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1