16.09.09
09:58
Вчера правих гръб и направо се разбих .. направих следните упражнения:
Първо упражнение: гребане с дъмбели: 4 серии по 10 повторения на ръка !
Второ упражнение: Придърпване на долен скрипец от клекнало положение: 4 серии по 12/10 повтореня !
Трето упражнение: “Чукчета” 4 серии по 12/10 повторения !
Четвърто упражнение: Привеждане на горен скрипец с прави ръце: 4 серии по 12/10 повторения !
Пето упражнение: Придърпване на горен скрипец пред гърди: 4 серии по 8 повторения !
Шесто упражнение: “Добро утро”: 4 серии по 15 повторения !
След всяко упражнение без 6стото усещах как перките и лопатките
се натварват ... и тази сутрин ставам и трапеца ми
пак е в мускулна треска 0.0 това се случва за 2-ри път 0.0(първия беше миналата седмица)
но предният път имах мускулна треска и в гърба, но този път я няма :о
Незнам какво да мисля .. освен, че съм претоварил гърба с 5 упражнения и
съм почнал да дърпам с трапеца който не тренирам 0.о
Темата беше редактирана от Casi0 на 16.09.09 10:01.
щом имаш мускулна треска на един мускул означава че от бая време не си го натоварвал така и си му напраил добра тренировка щото се пак за гръб упражнениеята влизат и трапец.. да усещаш мускулна треска на перките НАБИРАНИЯ широк хват основно !
16.09.09
12:06
Може и да не изпълняваш упражненията с добра форма и да си товариш тръпеца, а не гърба.:)
16.09.09
16:12
да усещаш мускулна треска на перките НАБИРАНИЯ широк хват основно !
Да ама не!ТЕСЕН хват основно.
казано от dieseldriven на 16.09.09, 16:12:
Да ама не!ТЕСЕН хват основно.
Гърбът е толкова голяма група мускулни групи, че да правиш 50 упражнения, докато не ти се скъсах ръцете и бицепсите ти откажат, на другия ден няма да можеш да станеш, но едвали, ще имаш треска, като все едно си тренирал крака или гърди, просто гърба се изморява много трудно, но това не означава, че трябва да претренирате гърба, за да го чувствате изморен. :)
казано от Pandiz на 16.09.09, 16:16:
Да ама не!ТЕСЕН хват основно.Гърбът е толкова голяма група мускулни групи, че да правиш 50 упражнения, докато не ти се скъсах ръцете и бицепсите ти откажат, на другия ден няма да можеш да станеш, но едвали, ще имаш треска, като все едно си тренирал крака или гърди, просто гърба се изморява много трудно, но това не означава, че трябва да претренирате гърба, за да го чувствате изморен. :)
Прав си, но незнам... и краката са голяма мускулна група, но имам понякога мускулна треска :) особено
като си сменя някое упражнение направо немога да си седна на задника :)
Тоя трапец интересно защо така се натварва от тренировките за гръб .. преди като правех трапец
направо съм вдигал дет се вика с тонове желязо не съм го чувствал така натоварен 0.0
Отначало си мислех да не е нещо разтегнато сухожилие или нещо друго, но не обарнах се малко по-обстойно
и си е мускулна треска точно по целия ми трапец направо :Х
казано от Casi0 на 16.09.09, 18:16:
казано от Pandiz на 16.09.09, 16:16:
Да ама не!ТЕСЕН хват основно.Гърбът е толкова голяма група мускулни групи, че да правиш 50 упражнения, докато не ти се скъсах ръцете и бицепсите ти откажат, на другия ден няма да можеш да станеш, но едвали, ще имаш треска, като все едно си тренирал крака или гърди, просто гърба се изморява много трудно, но това не означава, че трябва да претренирате гърба, за да го чувствате изморен. :)
Прав си, но незнам... и краката са голяма мускулна група, но имам понякога мускулна треска :) особено
като си сменя някое упражнение направо немога да си седна на задника :)
Тоя трапец интересно защо така се натварва от тренировките за гръб .. преди като правех трапец
направо съм вдигал дет се вика с тонове желязо не съм го чувствал така натоварен 0.0
Отначало си мислех да не е нещо разтегнато сухожилие или нещо друго, но не обарнах се малко по-обстойно
и си е мускулна треска точно по целия ми трапец направо :Х
Виж, ся, краката са една от мускулните групи, които болят най много. Иначе няма нужда да се стряскаш защо това ти е натоварено, да же няма смисъл, още колко неща ще ти станат, които не си очаквал, нямаш си напредстава, мисля, че нямаше основен смисъл от тази тема ама... Както и да е, ако те боли прасеца след тренировка за рамене примерно, тогава може да има основание да пишеш тема, ама на този етап, аз не бих... :)
Мнението беше редактирано от El padre на 16.09.09 18:28.