11.09.09
19:33
Съжелявам, ако не съм уцелил раздела.Бих желал да ми препоръчате хубави накитници, ама не от ония по 30 лв едната.Най много по 10лв/бр. ми се дават:D
Еми, едната китка ме болеше и се възстановяваше около месец и нещо, но след като сложих еластичен накитник и бинт по време на тренировките се оправи, та мисля да слагам накитник по време на тренировка поради тая причина.Ама то по време на трен. май не трябва да е еластичен...?
15.09.09
21:07
Китката ще ти се оправи когато заместиш лежанката с дъмбели:)
мойте китки са много леш.. пукат супер много.. не болят ама... купи си ракавици за фитнес заедно с такова за китката се стяга удобно е... стягаш ги при упражнения които много натоварват китките ... права щанга за бицепс , скот а/у , лежанки, и такива
Някой може ли да ми каже на какво се дължат болките в китките докато права бицепсково сгъване с лост?Имам ръкавици които обхващат и китките но няма ефект.Трябва да се загряват по-дълго време или не е заради това защото около 30 секунди въртя китките.
Купи си ластични бинтове - това е евтин и ефективен материал. Може и лакти да увиваш, ако се налага.
Това се чудя и аз - за тренировка не трябва ли нещо кожено, неразтегателно?
казано от alabalaa на 18.09.09, 19:15:
Това се чудя и аз - за тренировка не трябва ли нещо кожено, неразтегателно?
Не, напростив, трябва да е разтегателно. Говорим за накитници, налакътници, а не за тренировъчни коланаи.