Китки, накитници

11.09.09
19:33

Съжелявам, ако не съм уцелил раздела.Бих желал да ми препоръчате хубави накитници, ама не от ония по 30 лв едната.Най много по 10лв/бр. ми се дават:D

11.09.09
21:23

А имаш ли някаква причина, поради която да носиш накитници?

11.09.09
21:38

Еми, едната китка ме болеше и се възстановяваше около месец и нещо, но след като сложих еластичен накитник и бинт по време на тренировките се оправи, та мисля да слагам накитник по време на тренировка поради тая причина.Ама то по време на трен. май не трябва да е еластичен...?

DO

15.09.09
21:07

Китката ще ти се оправи когато заместиш лежанката с дъмбели:)

15.09.09
21:24

мойте китки са много леш.. пукат супер много.. не болят ама...  купи си ракавици за фитнес заедно с такова за китката се стяга удобно е...  стягаш ги при упражнения които много натоварват китките ...  права щанга за бицепс , скот а/у ,  лежанки, и такива

16.09.09
19:40

Някой може ли да ми каже на какво се дължат болките в китките докато права бицепсково сгъване с лост?Имам ръкавици които обхващат и китките но няма ефект.Трябва да се загряват по-дълго време или не е заради това защото около 30 секунди въртя китките.

17.09.09
07:38

Купи си ластични бинтове - това е евтин и ефективен материал. Може и лакти да увиваш, ако се налага.

18.09.09
19:15

Това се чудя и аз - за тренировка не трябва ли нещо кожено, неразтегателно?

18.09.09
19:36

казано от alabalaa на 18.09.09, 19:15:

Това се чудя и аз - за тренировка не трябва ли нещо кожено, неразтегателно?

Не, напростив, трябва да е разтегателно. Говорим за накитници, налакътници, а не за тренировъчни коланаи.

18.09.09
20:03

E, в такъв случай харбингър защо имат кожени накитници?
ПС. Не споря, питам.

Мнението беше редактирано от alabalaa на 18.09.09 20:04.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1