3 Месечен метод на изчистване

Темата е заключена.
NA

15.09.09
10:38

Здравейте.
Ще представя на вашето внимание 90 дневния ми метод на изчистване на излишните мазнини в областа на корема, бедрата, долната част на бицепса. Стягане на гърдите също ще е един от приоритетите ми. Бързам да обясня, че няма да държа никакви строги диети с тотално орязване на въглехидратите и така нататък. Просто ще огранича до минимум приема на мазно, солено, тестено, сладко и газирано.
В менюто ми е напълно възможно да присъстват 2 филии хляб на ден примерно, което няма да ми се отразява по никакъв начин на “по-здравословното хранене”, от колкото преди.
3 месеца ще се занимавам, първо по-главно с правилно хранене и на второ място идва фитнеса и кардиото.
Започвам от днес, като в началото ще държа по-скоро на влизане в правилния режим на хранене, замествайки боклуците, които досега съм употребявал с малко по-полезни храни.
След влизане във втория месец от метода ще използвам две добавки.
Течен Л Карнитин на NOW и Hydroxycut Hardcore X на Muscle Tech.
Третия месец ги спирам и си продължавам на кардиото.
Мерки:

Бицепс - 35-36см
Талия - 87см
Прасец - 43см
Бедро - 58см
Гръден кош - 97см
Ръст - 172см
Тегло - 73кг

Години - Почти 21

Мерките е възможно да не са верни до сантиметър - два, не повече.
Засега това, после ще добавям..

NA

16.09.09
23:47

Малко със закъснение, но така ще е.. натоварена програма.
С две думи какво консумирах през последните два дена.
Считам, че храненето ми е грешно, такива са ми възможностите в момента, но не смятам на този начален етап да броя поето количество калории, мазнини или въглехидрати. Ограниченото поемане на храна, заедно с разграничаването на “вредните” храни ми е достатъчно, на фона на пълното зарязване от страна на храненето в последните месеци.
Убеден съм, че това, което демонстрирам в момента, далеч не е перфектната програма, но ще се опитам да проследя резултатите и да ви ги представя.
Отворен съм към всякакви критични, или не дотам критични мнения. Бързам да споделя, че физическата ми активност няма да е такава каквато си я представях до скоро, поради една или друга причина. Все пак...
Ден първи -
Прекалено малко хранене, поради препиване предната вечер и липса на апетит..
На обяд - супа топчета - една порция.. и нищо друго
Около 16 часа - няколко обикновени бисквитки, в които с ужас забелязах, че съдържат 80гр въглехидрати на 100гр. Ама след дъжд качулка.
Около 19 часа - две филийки хляб с лютеница, сирене, малко маслини, малко рибен хайвер и някакъв измислен салам.
Общ прием на вода - около 2 литра

Ден втори - около 8 сутринта - закуската - като вечерята от предната вечер, само че с чаша чай
13часа - порция кюфтета с гарнитура от зеле и варен боб - eдна филийка хляб
16 часа - 2 кафета без захар(пия го чисто винаги)
20 часа - 2 пилешки пържоли
23 часа - кисело мляко 3,6 процента
Прием на вода - около литър и половина

Физическа активност - един час футбол - яко бягане на малко игрище.. знаете как е, както и около 5км ходене - стабилно темпо - цялата работа между 20 и 21:30часа.

Алкохола още не съм си поставил за цел да огранича, ще го направя във втория месец, при приема на добавките.
Употребата на цигари - средно по една кутия на два дена, освен в алкохолна вечер. Тогава заминават доста повече..
Наясно съм също, че приема ми на вода e много малък, просто не съм си изградил навици, а и не ожаднявам толкова колкото е нужно, въпреки жегите тук. Странен организъм..

Мнението беше редактирано от nashiq на 16.09.09 23:49.

17.09.09
04:35

Като ти гледам храната през деня, не се връзва много със името на дневника / респективно целта ти ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1