08.09.09
11:55
Здравейте! :) Искам да ви попитам понеже съм решил да тичам вечер, а тичам главно за издръжливост и да сваля някои друг килограм 78 кг съм да стана около 70, понеже тренирам бокс от скоро, а ако ходим по състезания ми се иска да съм сред по леките :) и щях да ви попитам ако тичам вечер към 19.30 часа трябва ли да приемам въглехидрат някакъв ( бърз, бавен ) или ако го приемам вечер ще кача мазно и ако може да ми кажете горе доло колко грама въглехидрат ако трябва да се приема вечер след тичането.
Благодаря ви много предварително! :)
Малко информация за мен: ръст 180-182см, тегло 78кг ходех преди бокса на фитнес година и малко, но сега фитнес тренировката я правя в залата за бокс :) ръка 35-6, бедра 57-8, гръден кош стегнат към 116, талия 78 см горе доло,
Темата беше редактирана от r0ck на 08.09.09 11:57.
моля ви кажете поне вечер след тичане трябва ли да приемам някакъв въглехидрат (бърз,бавен)? и ако приемам вечер след тичане ще се омазня ли ако може да ми кажете защо също ако ? :) благодаря предварително! :)
08.09.09
16:20
Не ти е нужен въглехидрат.
10.09.09
01:05
Ако след тичането веднага си лягаш, недей да ядеш нищо :)
по-добре тичай сутрин на гладно всеки ден по 30 мин така ще ги свалиш тия кила по-бързо
Ясно, благодаря ви за отговорите! :) обаче някой ми беше казал, че ако се тича сутрин на гладно, тялото не се е събудило и по лесно мога да се контузя, това вярно ли е ?
Мнението беше редактирано от r0ck на 16.09.09 18:15.
Аз тичам или сутрин на гладно или вечер към 6-7. Определено съм по издръжлив и бърз вечер. За въглехидратите не се притеснявай чак толкова, естествено че трябва да хапнеш нещо - аз пия първо протеин и след 30 мин/ 1 час хапвам вечеря.
Благодаря за отговора! :) А ако тичам сутрин на гладно дали мога по лесно да се контузя тоест веднага след като стана да отида да тичам?
казано от r0ck на 17.09.09, 06:08:
Благодаря за отговора! :) А ако тичам сутрин на гладно дали мога по лесно да се контузя тоест веднага след като стана да отида да тичам?
Аз бягам много рано 5 без нещо почвам бягането а 4:30 ставам ....
Дукат отидем до “терена” се раздвижвам малко главно пръсците си раздвижвам и краката дишам дълбоко
и почваме и до сега да ти кажа честно не съм се контузил :p то да чукна на дърво !
Но и незнам какво може да ти се контузи освен да скъсаш някакво сухожилие ако не загрееш ма то не
се натварваш чак толкова много, че чак да скъсаш сухожилие ^^ абе не се притеснявай :)
загрявай си добре и си бягай сутрин :)