The truth about six pack abs

Темата е заключена.
DO

17.09.09
01:33

Здравейте. От скоро съм в bb-team,но вече доста хора ме познават и получавам съобщения от хора,които имат нужда от информация или с каквото мога да им бъда полезен надявам се.
Внимателно следя кой какво пише и виждам какви теми се пускат и тнт.
Прави ми впечатление,че доста хора не са наясно с изграждането и дефинирането на коремната преса.
Не съм специалист и не искам да давам съвети,въпреки,че знам как се прави шесторният пакет.
Надявам се,че чрез тази тема и по-точно линка,който съм копирал съдържащ файл с книгата на Mike Geary - ‘’ Истината относно шесторният пакет’’ -,много хора ще научат доста неща относно всичко това.

След,като зареди линка,под първият спидометър натиснете бутона,където пише free user и изчакайте да изтекът секундите.
След това ще ви се появи тъмно синьо кръгче на,което пише download и натиснете върху него за да започне свалянето.
Файлът е архивиран в rar и след,като си го свалите ще трябва да го разархивирате и вътре ще видите pdf файла.
Това е книгата. Отваря се с adobe reader,а може и с друга програма. Опитайте с двойно кликване.
На Английски език е. Ако не разбирате добре Английски,може да ползвате някой онлайн преводач,като translate.google или някой друг.
Надявам се информацията да ви бъде полезна и за в бъдеще да имате успехи.
Ето и линка :

http://rapidshare.com/files/138519997/vEbook_TheTruthAboutSixPackAbs.rar

Темата беше редактирана от Петко К на 17.09.09 22:45.

Оооо не!Най-лошият ми кошмар си сбъдна, пусна тази книга в отделна тема :lol:

DO

17.09.09
11:34

RogerF-първо да те питам теб. Ти изобщо чел ли си книгата ? Доста ме съмнява това,понеже още първият път,когато споменах за нея в дневника на Мария Никифорова ти беше първият критик,който написа,че е пълно с такива книги в интернет и тнт. А всъщност никой друг не е казал нищо лошо за The truth about six pack abs. Ти си някакво изключение. От теб няма отърване,както и от Иван Шишманоив. Вие двамата трябва да си създадете един форум и да пускате потребители с конкурс :)
Темата си е моя и на теб ако не ти харесва недей писа. Просто,прочети и подмени. А ако случайно проявиш интерес,може да си дръпнеш книгата и малко да се светнеш на някои неща. Не си закачай снимка на Roger Federer,a сложи твоя снимка в цяло тяло на аватара да ти видим корема и изобщо как изглеждаш отпред. Първо погледни снимката на човека на когото си решил да пишеш,след това погледни себе си и тогава прецени какво да пишеш. Успех с шесторният пакет :)

DO

17.09.09
12:02

Здрасти Емил Начев. След,като прочетеш книгата,кажи си мнението. Дано ти бъде от полза. Между другото това е Mike Geary.
Може да питаш Венцислава за книгата.

17.09.09
12:07

Аз я прегледах книгата и си мисля, да внеса разнообразие в тренировката си за корем, като правя някой от средни-горните нива на тренировка 2 пъти седмично вместо 3х20 горна/долна с преси 2 пъти седмично в края на тренировката.

17.09.09
12:08

казано от donati на 17.09.09, 11:34:

RogerF-първо да те питам теб. ....От теб няма отърване,както и от Иван Шишманоив.

Опс, мен пък ми се стори, че от теб няма...:lol:

DO

17.09.09
13:31

Inis9 ти с каква цел се намесваш тук и какво искаш да постигнеш ? Темата е моя и това,че други хора не умеят да се досетят да пуснат нещо полезно,което може да се прочете и научи,незначи,че трябва да се критикуваме и тнт. Има хора,едни от двамата споменати от мен по-горе,които ти защитаваш и незнам на какво покритие или може би защото ей те да влезнеш и да драснеш нещо и тук,както и на много места. А до това дали трябва от мен някой да се отърве,може да се попита аудиторията. Смятам,че RogerF пише само по едно изречение и се намесва без никакви аргументи,а Иван Шишманов прилага повече теория от колкото практика.
Ако това е смисъла в фитнеса и бодибилдинга,едва ли скоро ще се отървете от подкожните мазнини.
А до това да се изкара шесторният пакет само с тази книга едва ли ще стане. Има много други неща,които трябва да осъзнаете за да започнат да ви изпъкват коремните мускули. Има и психическа нагласа,а и успоредно с това голямо желание и правилен подход към изпълнение на упражненията. Нещата не са така прости,както изглеждат. Това е доста задълбочена материя и трябва да ти идва от вътре и да вярваш,че можеш да го постигнеш,а не само теоритични философии.
Мога да добавя и нещо друго: Просто през цялото ви ежедневие не трябва да си отпускате стомаха-корема,дори и за миг.
Постоянно си го гълтайте и никога не го отпускайте. Това трябва да си го набиете в главата.
Пак казвам,че има доста хора,които прекалено много четът и се отдават на теоритическата страна,от колкото практически.
Това са хора без спортна култура. Към никого конкретно не го апелирам това. И ако някой с нещо съм го засегнал да ме извини.

Ти изобщо чел ли си книгата ?

Чел съм я и не виждам нищо уникално в тази книга.Поредната тъпотия в интернет.

От теб няма отърване,както и от Иван Шишманоив. Вие двамата трябва да си създадете един форум и да пускате потребители с конкурс :)

Кой ти дава право да казваш, кой какъв форум да си създаде.Повечето твои постове са досадни и нежелам спам.Най-много от всичко дразни самовтълпяването ти за величие и компетентност.

Не си закачай снимка на Roger Federer,a сложи твоя снимка в цяло тяло на аватара да ти видим корема и изобщо как изглеждаш отпред.

Качвал съм много пъти снимки.И коментара ми нямаше нищо общо с моята и твоята визия, а за дразнещият ти спам да промотираш нон-стоп една и съща книга.

Първо погледни снимката на човека на когото си решил да пишеш,след това погледни себе си и тогава прецени какво да пишеш.

Погледнах и започнах да се чувствам много по-добре :)

Три неща съм забелязал досега в твоята интересна персона:
1) Нямаш чувство за хумор
2) Мислиш се за по- интелигентен от всички
3) Залъгващата ти убеденост, че си прав
4) Винаги отговаряш на критиките с лични нападки
5) Нежелано повтаряне на една и съща информация
6) Приликата ти с вече баннатия потребител Паулин Нордин.Ако случайно не се сещаш, може и да започна да изброявам

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 17.09.09 17:00.

17.09.09
18:37

donati нищо лично но поне в 20 твои поста писа за тази книга а сега пусна и отделна тема.Не съм я чел,но кажи ми какво ще помогне книгата на човек който има 95 см. коремна обиколка примерно и доволно манзо по корема.Втобще не смятам че истината за плочките е в тази книга.По скоро е на стадиона и чак когато изчистиш мазното до прилично ниво може да си мислиш за някакви упражнения.Или греша нещо,гледам че си експерт по коремните преси ще споделиш ли дали само с упражнения при коремна обиколка 100 ще изкараш преса ?

17.09.09
20:35

В книгата не става дума само за тренировки на корема, но все пак какво толкова има в нея, че да се пробутва навсякъде, все едно е някаква библия за тренировките и храненето?
Сега ще я прочета (имам съмнения, че вече съм го направил :lol:) и до час ще кажа дали в нея има нещо, което да го няма във форума.

17.09.09
20:43

казано от donati на 17.09.09, 13:31:

Inis9 ти с каква цел се намесваш тук и какво искаш да постигнеш ? Темата е моя и това,че други хора не умеят да се досетят да пуснат нещо полезно,което може да се прочете и научи,незначи,че трябва да се критикуваме и тнт.

Ти само си автор на темата и не можеш да контролираш кой и какво да пише. А мод май няма да станеш скоро. Защото флуудиш и спамиш целия форум. Не остана тема без твоето участие, и извини ме, но постовете ти са еднакви.

А до това дали трябва от мен някой да се отърве,може да се попита аудиторията.

Не разчитай.

Смятам,че RogerF пише само по едно изречение и се намесва без никакви аргументи,а Иван Шишманов прилага повече теория от колкото практика.

Оплачи се официално от тях, в случая спамиш.

Ако това е смисъла в фитнеса и бодибилдинга,едва ли скоро ще се отървете от подкожните мазнини.

Не са твоя грижа нашите подкожни мазнини. Не се вживявай в ролята на детска учителка.

Няма нужда да изтъкваш постоянно колко си напред с материала и да се изживяваш като месия във форума. Тренирай си, помагай на другите със собствения си опит, а не с някакво копи-пейст по хиляда пъти и наставнически тон на всезнаещ.
Толкова.

DO

17.09.09
21:09

Здрасти Biker_Boy. Дано мога да ти бъда полезен относно корема. Освен да ми пишеш лично и да ми оставиш skype. Там ще говорим.
Тук се е сформирала една бандичка от критици,начело с Inis9 :)
RogerF,видях ти снимките,но защо не качиш една главна на аватара да ти видим корема.
Само гърба ти видях и не искам повече да коментирам.
Иван Шишманов е само на теория. Не го знам как е пректически,но му видях снимките.
Попитах го да ми обясни в какво му се състои кардиото ако изобщо го прави,но той така и не ми отговори и се изпокри :)
Успех в начинанията :)

Мнението беше редактирано от donati на 17.09.09 21:10.

17.09.09
21:14

Начина ти на изказвания много ми напомня на един надменен тип със женско име учещ ни на всичко ;)

Мнението беше редактирано от Ivan Boichev на 17.09.09 21:15.

Отново отклоняваш въпроса към визията, не разбра ли че критиките ни нямат нищо общо с това.Изглежда си умствено изоставащ, сам го доказваш!

Бойчев, не само напомня :)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 17.09.09 21:15.

DO

17.09.09
21:23

Не виждам да съм обидил някого. Както другите си дават мнението и критикуват моя тема или на някой друг човек,така и аз си казвам моето мнение относно това,което виждам на снимките ви и тнт. RogerF,можеш да си пишеш колкото си искаш,но неможеш да кажеш,че книгата е тъпа. Ако за теб е тъпа,значи ти си доста далеч от нещата. От Mike Geary ли се изкара по-голям специалист.
Хора слезте на земята. Ставаш смешен с някои твои изказвания от вживяването си да ме обориш,но не е това целта.
Целта е в залата. Кофти,че си ми далеч. Щях да те пробвам в областа на спринтовете и да видим ти какво кардио правиш.
Генетиката си е генетика,но аеробната тренировка си казва думата. Малко се иска да помислиш за да осъзнаеш материала на книгата. Не си заслужава да ти обръщам внимание. Успех и да ти видим скоро корема как е :)

Мнението беше редактирано от donati на 17.09.09 21:24.

17.09.09
21:49

Добре да взема и аз да се намеся. Ти хубаво сега имаш преса, но тялото ти стига само до там до пресата - никви гърди, ръце и раменте. Тях все едно не ги тренираш. И го карай малко по-спокойно - оспами целият форум с тая книга - не съм я чел, но имам достатъчно теория и практика зад гърба си и много добре знам как се оформя една добра коремна преса. Престани да поучаваш форума кой не знаел как да оформи пресата, кой не знаел как да изгори мазнините.

Просто уважавай и хора които имат мнение без да са нацепили пресата, най-малкото защото и твоята не е кой знае какво. Пък жалко ако критерии за даден човек ти е неговата преса.

Чак пък ни и обясняваш как да си свалим книгата и да я разархивираме. Ние да не сме малоумни да не може да свалим архивиран пдф и после да го отворим с адоуб-а? Хайде малко влез в час... И къв е тоя Mike Geary, аз не съм го чувал. Сигурно и аз съм далеч от нещата? Погледни първо себе си защото май живота далеч от родината не ти се отразява много добре...

Пс. Извинявам се за по-резкия тон, но колегата иначе не се разбира от дума.

17.09.09
21:50

казано от Петко К на 17.09.09, 20:35:

Сега ще я прочета (имам съмнения, че вече съм го направил :lol:) и до час ще кажа дали в нея има нещо, което да го няма във форума.

Така, книгата става, добра е доста се покрива с моите разбирания. Разбира се, за мен всичко това са отдавна известни неща.
Така, относно другото - сега отивам да ям, после ще допиша :lol:

DO

17.09.09
22:02

Здрасти Kao. Незнам пък ти за какъв се мислиш,но както и да е. Ако не ти изнася нещо и не ти харесва моята тема,щракни с мишката на друго място и подмини. Какво си тръгнал да и филосостваш кой е Mike Geary и тнт. Ти хич не си в час,ама хайде да не удължаваме темата. Има хора на,които има харесва информацията. Не те карам насила да влизаш тук.
И не те интересува аз къде живея. Ти с каква цел влизаш тук и се месиш ? Твоите мнения и намеси с нищо не се покриват.
И не си слагай на аватара си капсули и зелени рекламки. Дай да видим твоя корем. Това е тема за шесторният пакет,а не за твоите теории. Относно моята физика: снимката ми е от преди 3 месеца. Сега промяната е коренна и скоро ще ме видиш.
Имам си добре развити гърди и особенно долната част е добре изрязана и успоредно с това се свързва с коремната преса.

Мнението беше редактирано от donati на 17.09.09 22:06.

17.09.09
22:28

@donati ама хич не си в час, май а ;)
Виж сега много просто дразниш форума, нищо лично но и мен доста ме дразниш... Тук не дели хората на кой е с преса, кой е с крака и т.н.

17.09.09
22:44

Така, относно другото.
Първо, всичко написано в книгата, освен че не е ново за мен, го има обсъждано във форума и даже има написани статии по въпроса. Ама кой да чете сайта, по-лесно е да дойдеш и да почнеш да поучаваш наред, кой бил крив, кой нямал преса и т.н. 
Та, общо взето целият този шум около една от стотиците книги е излишен.

казано от donati на 17.09.09, 21:09:

RogerF,видях ти снимките,но защо не качиш една главна на аватара да ти видим корема.
Само гърба ти видях и не искам повече да коментирам.
Иван Шишманов е само на теория. Не го знам как е пректически,но му видях снимките.
Попитах го да ми обясни в какво му се състои кардиото ако изобщо го прави,но той така и не ми отговори и се изпокри :)

казано от donati на 17.09.09, 21:23:

Не виждам да съм обидил някого. Както другите си дават мнението и критикуват моя тема или на някой друг човек,така и аз си казвам моето мнение относно това,което виждам на снимките ви и тнт. RogerF,можеш да си пишеш колкото си искаш,но неможеш да кажеш,че книгата е тъпа. Ако за теб е тъпа,значи ти си доста далеч от нещата. От Mike Geary ли се изкара по-голям специалист.
Хора слезте на земята. Ставаш смешен с някои твои изказвания от вживяването си да ме обориш,но не е това целта.
Целта е в залата. Кофти,че си ми далеч. Щях да те пробвам в областа на спринтовете и да видим ти какво кардио правиш.
Генетиката си е генетика,но аеробната тренировка си казва думата. Малко се иска да помислиш за да осъзнаеш материала на книгата. Не си заслужава да ти обръщам внимание. Успех и да ти видим скоро корема как е :)

казано от donati на 17.09.09, 22:02:

Здрасти Kao. Незнам пък ти за какъв се мислиш,но както и да е. Ако не ти изнася нещо и не ти харесва моята тема,щракни с мишката на друго място и подмини. Какво си тръгнал да и филосостваш кой е Mike Geary и тнт. Ти хич не си в час,ама хайде да не удължаваме темата. Има хора на,които има харесва информацията. Не те карам насила да влизаш тук.
И не те интересува аз къде живея. Ти с каква цел влизаш тук и се месиш ? Твоите мнения и намеси с нищо не се покриват.
И не си слагай на аватара си капсули и зелени рекламки. Дай да видим твоя корем. Това е тема за шесторният пакет,а не за твоите теории. Относно моята физика: снимката ми е от преди 3 месеца. Сега промяната е коренна и скоро ще ме видиш.
Имам си добре развити гърди и особенно долната част е добре изрязана и успоредно с това се свързва с коремната преса.

Явно ти си най в час от всички ни. И трябва да имаме перфектна физика, че да заслужим честта да говорим с теб :lol:
Ще те помоля да спреш да гледаш от високо и да говориш с останалите като с малки деца. Това, че някои хора няма твоят дългогодишен стаж или не са във форма не ти дава право да се държиш надменно с тях. Познавам хора, на които не можеш да стъпиш на малкия пръст като знания, но по една или друга причина нямат твоята впечатляваща физика, така че бъди малко по-умерен от тук нататък.

Затварям темата, линка остава, който иска да чете.
Айде, лека нощ :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1