17.09.09
20:55
Здравейте,
един приятел ме помоли да му дам съвет за някаква добавка за повече енергия и издръжливост за неговите тренировки (ВОЛЕЙБОЛ ) и аз се спрях на този вид креатин, тъй като той е 63 кг, 1.80 см и този вариант е най-добър( няма да задържа вода) и така... Спрях се на тези два продукта SCI FIT , Mega pro.
Ако някой е ползвал някой от тези два продукта въпроса ми е колко грама е една капусла от тези видове, понеже там пише препоръчителни дози, но всички знаем, че те са за възрастни :). Надявам се Вашия опит да ми помогне. Благодаря.
Темата беше редактирана от King на 17.09.09 20:58.
можеби едни аминота ще бъдат по-добре Xtend,CL PW
Азот за волей малко не ми харесва, някой друг ако е пробвал да каже
18.09.09
07:22
Точно Endorush-a ще му даде точно енергия и издръжливост.
Силата му може да свърши по някое време, но тези двете няма.
Аз съм ползвал на мега про етил естера ,него пих правилно в нетренирова4ни дни и резултатите бяха доста добри пие се по 3 грама преди и след трен с храна,а в нетренировъ4ен по 3 грама ам..креатина несъм сигорен е4 6те помогне мн при воллеу-а ..според мен е за по “силов”спорт..Но експлоуда немисля 4е е подходя6т за волеи бол за6тотоима напомпва6та цел..а с напомпени прасци несе ска4а мн слесно...можеби кофеин с креатин етил естер... ели ендоръ6а но него несъм ползвал