16.09.09
07:02
Може ли някой да ми каже WHEY PROTEIN SHAKE на BIO FIT добър ли е като качество и заслужава ли си цената за него? И ако не на коя фирма като съотношение качество-цена си заслужава най-много?
Темата беше редактирана от head_hunter на 16.09.09 11:48.
16.09.09
11:50
Първо лош старт във форума - май не е особенно трудно да прочетеш за кой раздел ти е въпроса!
Не плясвай първото което ти дойде на ум където си решиш и както си решиш!
Прочети условията за ползване на форума и изданието!
Спазвай условията за ползване на форума и изданието!
казано от Triple M на 16.09.09, 07:02:
Може ли някой да ми каже WHEY PROTEIN SHAKE на BIO FIT добър ли е като качество и заслужава ли си цената за него? И ако не на коя фирма като съотношение качество-цена си заслужава най-много?
Аз съм го пил и не останах много доволен.Бих ти препоръчал Pure Whey на Prolab - цената е почти идентична и останах доста доволен от него.
Да благодаря за съвета ще го потърся Pure Whey на Prolab. А колкото до това къде съм пуснал темата извинявам се, но съм нов потребител и не ми е много ясен сайта, а за условия не видях в този раздел такива поне и пресметнах че раздел “Общи теми за хранителни добавки” обобщава дискусиите за хранителни добавки и също така ми се стори за най-подходящ от другите 2-3 раздела за хранителни добавки.
Здравейте, някой наистина знае ли какъв е този протеин Bio Fit, в смисъл - немски, френски, български ;-) . Не знам за вас, но аз всеки път като влезна в магазина на Пиротска (SNC) ми предлагат само и единствено продукти на тази фирма и не знам, някакси са ми подозрителни. Моля хората които са информирани и имат опит с марката да изразят някакво мнение. Мерси. :)