Имам няколко хранителни добавки,които не знам как точно да приемам

18.09.09
09:51

Здравейте!
Начинаещ съм и в момента съм с програма за покачване на мускулната маса. Имам няколко хранителни добавки към нея,които обаче не знам как точно да приемам. Значи разполагам със следните неща:
ZMA на Bionutricals,пише 3 капсули на ден(в трите общо има 450мг Magnesum Aspartate, 30гр Zinc Monomethionine Aspartate и 12мг Vitamin B6)

L-Glutamine на ProBody,пише 2 капсули по 3 пъти на ден

L-Arginine & L-Ornithine на NSI, пише 3 капсули на ден(в трите общо има 1250мг L-Arginine HCI и 750мг L-Ornithine HCI)

Това са ми добавките!
Мерси предварително за съветите!

18.09.09
10:27

А защо не спазваш предписанията на опаковката?

Мнението беше редактирано от Biad__ на 18.09.09 10:27.

18.09.09
11:54

ZMA можеш да го пиеш час преди лягане на гладно. Л-глутамина - преди и след тренировка и преди лягане,  л-аргинина - също.

06.10.09
18:31

глутамина 30 минути след тренировка и преди ляганае, преди нея не знам има ли смисъл. липсата му е наи-голяма след.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1