13.02.05
20:17
Смятам и се преготвям да правя цикал с бионабол Март месец за цикла съм си взел още 150 таблетки амино, протейини белтъчни и млечно яйчни (май такива бяха но съм сигорен че не са с въглехидрати). Цикала ще изглежда така 10.20.30.30.20.10. Това ми е като 2-ри цикал защото започнах 1-ви доста греше само на вятара се тровех с тези малки количества и нищо не направих. Искам да попитам какви резултати да очквам.
Ако има нещо не ясно питайте !
13.02.05
22:33
И не казвай, че си под 18 щото ще ти локнат темата :wink: - още нещо от тоя род изказване и гориш !
vanisher
Извинявам се, че тук ще го сложа като оффтопик, обаче все ми се искаше да го кажа, а всичките теми по въпроса бяха заключени. Значи, специално към Ванишът най-вече- пич, като му кажеш с големи букви “ЕКИПЪТ ОТ МОДЕРАТОРИ НЕ ТОЛЕРИРА ВЗИМАНЕТО НА СТЕРОИДИ ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ...” (като впрочем май (ти беше на 18 нали?)- повечето са само с година по-малки от теб) това няма да ги спре да вземат, само че ще вземат без информация- което е най-лошото. Имай предвид, че на 17 човек е достатъчно голям за да направи сам своя избор и решил ли го е той, нито ти, нито арменския поп ще го спрат. Разликата обаче е, че тук ще се опитаме да му дадем съвет как да ги вземе според кампанията “Черен дроб и утре”...
Замисли се над това...
И горното не го казах с лоши чувства, да знаеш... :wink:
Споко имам 18 и карзил за чения дроб имам : )))))))
П>С Чакам ИНФО по написаното от мен горе !
acrimonious, виж.. и аз съм на мнение, че малолетни не трябва да посягат към стероидите.
На 17 години един човек далеч не е на нужния акъл, нито пък е физически съзрял.. Още не си озрял напълно и вече си почнал да си разрушаваш тялото с отрови.
Съобщението за нетолерирането напълно го подкрепям, НО е нужно да бъдат добавени сериозни линкове към други сайтове (тъй като на този сайт отказаха да поставят теми за стероидите) където да е обяснено какви рискове има приемът на стероиди и изобщо изчерпателна информация по въпроса.. вместо да се каже просто ЕКИПЪТ ОТ МОДЕРАТОРИ НЕ ТОЛЕРИРА ВЗИМАНЕТО НА СТЕРОИДИ ОТ НЕПЪЛНОЛЕТНИ...”.
[quote author=“acrimonious”]Разликата обаче е, че тук ще се опитаме да му дадем съвет как да ги вземе
Точно за това трябва темите да бъдат локвани.. тъй като Вие няма да му обясните защо НЕ трябва да посяга към стероидите.. а напротив ще зарибите още повече! А защо не сте толкова словохотливи и при показване на грешките му в тренировъчно отношение и хранене? Може би защото и вие ги правите същите грешки.. и стероидите за вас са едниствения изход?!
Замисли се над това...
FOS7ER преди колко време прави предишния цикъл ? Колкото повече време е минало от предишния цикъл , толкова по - голям резултат ще имаш .Резултатите не зависят само от това каво и в какви дози ще взимаш . По време на цикъла тренирай по-тежко- до отказ , суперсерии ,трисети итн. са добри дошли докато зобиш. Намали обема и интензивноста след цикъла , наблегни повече на помпането . За храненето е ясно, то трябва да е добро по време и след цикъла . За спирането на стероидите и протекторите , които трябва да ползваш предполагам знеш .
14.02.05
00:38
Според мен тоя пич (както и аз) е решил да се зобне и не можете да го разубедите. Просто му дайте възможно най-много инфо. Помогнете му. С “недей” или “малък си” нищо няма да направите. Аз от прочетеното тук и от други източници се позамислих за това дали да се зоба, и за сега съм отложил малко тая работа. Така, че можете да му помогнете САМО с огромно количество инфо и той сам ще прецени плюсовете и минусите. Айде и умната
14.02.05
06:46
пич ти хубаво сиго замислил но според мен може малко да овеличиш дозите и недеи очакваи някви супер резолтати заштото няма дае така
14.02.05
10:31
[quote author=“perlsite”]acrimonious, виж.. и аз съм на мнение, че малолетни не трябва да посягат към стероидите.
[quote author=“acrimonious”]Разликата обаче е, че тук ще се опитаме да му дадем съвет как да ги вземе
Точно за това трябва темите да бъдат локвани.. тъй като Вие няма да му обясните защо НЕ трябва да посяга към стероидите.. а напротив ще зарибите още повече! А защо не сте толкова словохотливи и при показване на грешките му в тренировъчно отношение и хранене? Може би защото и вие ги правите същите грешки.. и стероидите за вас са едниствения изход?!
Замисли се над това...
:D
Обичам хора, които спорят с аргументи, а не с псувни...евала :!:
Та- бихме му казали как да ги вземе, не защо да не ги взима, защото по въпроса защо да не ги взима има толкова много информация, че ако той не си е направил сметката досега какво може да се случи и да му кажем “Недей” тук, ефектът ще бъде нулев. Аз отново както в една друга тема съм казал- аз ощ не съм взимал и колкото и да съм се изкушавал още не съм, просто защото смятам, че си вървя в развитието добре. Знам обаче, че някога просто ще взема и е неизбежно...
Иначе за грешките в тренировките и храненето- да, тук си много прав, само че не за мен... Прочети повечето последни теми и виж, че почти по всички съм дал мнение... И отново казвам- стероидите са не изход,а избор- добър или лош, много може да се поспори... :?
14.02.05
13:40
[quote author=“FoS7eR”]Смятам и се преготвям да правя цикал с бионабол Март месец за цикла съм си взел още 150 таблетки амино, протейини белтъчни и млечно яйчни (май такива бяха но съм сигорен че не са с въглехидрати). Цикала ще изглежда така 10.20.30.30.20.10. Това ми е като 2-ри цикал защото започнах 1-ви доста греше само на вятара се тровех с тези малки количества и нищо не направих. Искам да попитам какви резултати да очквам.
Ако има нещо не ясно питайте !
Какъв ти беше първия? Защото аз искам също да правя един с минимални дози ( зареди гинекомастията , понеже имах пубертетска )
1-10мг
2-15мг
3-20мг
4-15мг
5-10мг
Като за първи цикъл с бионабол сметнах, че би трябвало да има ефект...
И ако някой има повечко инфо за провирона може да каже до кога и в какви дози в такъв цикъл ще действа по предназначение.
14.02.05
19:40
WOW! :shock:
И не казвай, че си под 18 щото ще ти локнат темата
И за ТОВА ще ме баннете? Пичове- специално vanisher и head_hunter- моля ви, имам добро впечатление за вас, недейте така... Св. Валентин е- правете малко секс, разпуснете... Много дръпнато го раздавате... Не може да се избазика човек...
А ако това горното чак толкова ви е напушило, съвет от мен- спрете ги тия стероиди, много агресия ви създават... :?
14.02.05
20:00
Освен аз да взема да заключа темата за поредното затрупване с алабализми?
acrimonious, вземи и са спри с тея популизми. Писна ми да избират депутати само измежду посетителите на тоя раздел. Дойде - не дойде някой и веднага почва да раздава на безценица принципи срещу грозното модераторско поведение.
Пичове- специално vanisher и head_hunter- моля ви, имам добро впечатление за вас, недейте така... Св. Валентин е- правете малко секс, разпуснете... Много дръпнато го раздавате... Не може да се избазика човек...
А ако това горното чак толкова ви е напушило, съвет от мен- спрете ги тия стероиди, много агресия ви създават...
Ха :) А стига. Момчета, това ли ви бил проблема?
Ми да, не го казвай. Направо ще ви го кажа. Не го казвайте, крийте го, лъжете.
Барем накрая да ви заключат раздела и и ние, и вие да се отървете.
Не е далече.
Вперьод!
14.02.05
21:53
:D :D :D
Еми викам така и така го има тоя раздел, да се обадя поне :wink:
Смятам да го комбинирам с Винстрол на хапчета. Чакам вашите мнения и да ми кажете как варви винстола на хапчета като цена и по колко и по какакв начин трябва да се приемта . Благодаря предварително !
Тебе явно те е страх от инжекции :!: :wink: Ефекат е по-голям когато се комбинират орален+инжекционен стероид . А и два орални стероида няма ли дойдат в повече на черния дроб?
16.02.05
14:58
При условие, че рецепторите ти не са свикнали на сериозно насищане, първият цикъл, бил той даже и с малки дози, трябва да е имал ефект. Ако е нямал ефект, мисля, че причината трябва да се търси другаде, публикувай го все пак за да го видим, но си мисля, че има опасност и вторият да не даде ефект.
Но все пак щом си решил този път твърдо да се отровиш по - здраво - трови се :)
Гледам, че има хора, готови да помогнат.
DichoN5
Братле,
След гинекомастия стероидите са самоубийство. Ако обаче си твърдо решен на него, поне избери инжекционен стероид с по - малка токсичност за другите органи.
Макар че аз имам съмнения, че това няма да ти е първи цикъл...
16.02.05
15:14
——————————————- Извън темата———————————————————-
[quote author=“acrimonious”]WOW! :shock:
И за ТОВА ще ме баннете? Пичове- специално vanisher и head_hunter- моля ви, имам добро впечатление за вас, недейте така... Св. Валентин е- правете малко секс, разпуснете... Много дръпнато го раздавате... Не може да се избазика човек...
А ако това горното чак толкова ви е напушило, съвет от мен- спрете ги тия стероиди, много агресия ви създават... :?
Няма как да не ти отговоря - с това си нарушил правилата на форума! Ако за тебе е бъзик - за нас не е - по простата причина, че този ворум има правила и те са за това - да се спазват! Темата в която пишете се отнася за нещо много сериозно и точно поради тази причина шегите тук са неуместни! А иначе секс правя редовно благодаря за проявата на загриженост! И стероидите съм ги спрял доста отдавна направи го и ти!
————————————————-Извън темата——————————————————
16.02.05
16:48
/offtopic...
Ама имам чувството, че пак си ядосан :o
А стига де! :)
И междудругото, с риск да ви ядосам отново, с горното кое правило точно наруших? :wink:
Не си ядосал никой!
Имаш ЛС за да няма повече спам по темата - прочети го!
head_hunter
D3BEP ето как изглеждаше той 10 10 30 и на края на 30-то се разболях понеже не знаех нищо за стероидите т.е че отслабват имуната система а аз по 1 потниче и куси гащички си дигах и ме хвана грипа които се наложи да српа цикала. Исках да го правя с по малки дози но видях че няма ефекет после качих на 30 т.е защо 1 приятел вика като се тровиш поне да има екефкт имаше малак ефект сант и нещо на рака май самоче като се разболях изчезнаха защото бях много зле страшен грип беше.
А относно защо предпочитам оралните стероиди ето отговора няма кои да ми бие инжекционите (а и не предпочитам да ходя до болницата )
П>С ако има нещо нясно пишете ще отговоря !
И все още чакам отговорите ви за Винстрола и комбинацията му с бионабол !
16.02.05
18:55
[quote author=“D3BEP”]
DichoN5
Братле,
След гинекомастия стероидите са самоубийство. Ако обаче си твърдо решен на него, поне избери инжекционен стероид с по - малка токсичност за другите органи.
Макар че аз имам съмнения, че това няма да ти е първи цикъл...
До сега не съм правил стероиден цикъл, ако не броим този с 3 блистера анавар който имаше нулев ефект! Защо не мога да разбера обаче след гинекомастия било самоубийство ( при положение че ми беше от пубертета ) другите органи, в случея нямат никакво отношение. Питам отново ако може да ми отговориш - възможно ли е в моя случей да направя цикъл с бионабол ( описан по-горе ) и да не прихвана отново гинекомастия и ако е така - в кой ден трябва да почна да пия нещо от сорта на провирон или тамоксифен?
17.02.05
10:45
Динчо,
Не мога да ти отговоря. Мога да ти отговоря само, че за организма няма разлика между гинекомастия, предизвикана от пубертета и такава, предизвикана от стероидите, но първата е малко по - тревожна като факт, защото говори за много силно предразположение към такава. Инак няма разлика за организма между двете гинекомастии, както не би имало разлика за него между тумор, предизвикан от радиация и такъв, предизвикан от болест. Първата е отминала, добре, но със стероидите я призоваваш пак, а бионаболът май е измежду най - лошите избори в случая.
Обаче аз не знам достатъчно, пък и да знам нещо, не бих поел риска да ти предписвам стероиден цикъл. Затова ще помоля, ако някой друг знае повече - да вземе отношение.
Поздрави!
18.02.05
20:34
[quote author=“D3BEP”]
...бионаболът май е измежду най - лошите избори в случая.
Обаче аз не знам достатъчно, пък и да знам нещо, не бих поел риска да ти предписвам стероиден цикъл. Затова ще помоля, ако някой друг знае повече - да вземе отношение.
Поздрави!
Точно това си мислех - да направя тема за хора, които са употребявали стероиди след пубертетска гинекомастия. Незнам дали има такива във форума. Ако няма - някой който разбира да вземе отношение по-въпроса ( ...как мога да предотвратя изцяло появата на гинекомастия, в моя случей... най-добре във формата на някаква схема ).
П.П. Ето това :arrow: http://vod.hit.bg/BAC.JPG е за сега, който може да допълни.