Странен проблем

18.09.09
09:19

От известно време имам много странен проблем. Посотянно имам чувството, че ми се пикае, а като отида да пикая или нищо не успявам или 10-15мл със зор и пак ми остава едно странно чувство, че всеки момент ще се изпусна. Иначе уринирам нормално, нямам болки. Правих си изследвания - кръв и урина, всичко е наред. Майка е медицинско лице и каза, че е възможно от претоварване или нещо свързано с тренировките,възможно ли е?  Като цяло проблема е много дискомфортен и си нямам и на идея какво ми има.

18.09.09
11:06

Цистит най-вероятно.
Отиди на лекар.

18.09.09
11:22

Сега пия CITERAL против възпаления, но ще посетя лекар.

18.09.09
12:12

Трябва да си пуснеш стерилна урина - микробиологично изследване, ако проблемът продължи.

18.09.09
12:24

Пуснато е, чакам резултатите.

18.09.09
15:22

Вероятно имаш простатит.Вземи мерки навреме щото когато стане хроничен се лекува с години.Когато имаш задръжка при уриниране,отиди бързо на ехографски преглед.На ехографа ще ти огледат бъбреците,пикочния мехур и простата.Пикочният канал минава през простатата и когато тя се увеличи,не можеш да се изпикаеш.Напълно или отчасти.Напъваш се,излиза тънка струя на близко разстояние.Лекарите наричат тия  проблеми с простатата “болестта на мокрите галоши” :)
Още по-добре е ако ехографиста е и уролог.Тогава няма се наложи да ходиш при двама лекари.Може да ти направи един преглед,който не е особено приятен за мъжете.Но е много информативен за точната диагноза.

18.09.09
16:10

Ще изчакам резултатите от микробиологията, ако се наложи ще правя и ехографски преглед, но ме съмнява проблеми с простатата ( на 17 години съм все пак).

18.09.09
16:48

Да,смятах си над 20-25г.Но след изследванията може и ехография.Виждат се много неща,които урина и кръв не могат да покажат.

19.09.09
15:28

Да оствим това на лекарите -дори аз, която съм в тази област, не се наемам да съветвам по форумите. Пациентите от типа “bg mama” са най-забатачените случаи точно от склонността им да се съветват и лекуват по форумите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1