Magnum Whey II - холестерол?

JU

17.09.09
19:13

Абе гледам, че в една доза има 40мг. холестерол, което ме притеснява. Имам ли право да се притеснявам или е безвредно.. защото чета, че организма може да синтезира сам до 80% от холестерола, като се има впредвид, че синтезира 10мг. а 1кг. телесна маса. Аз съм 65кг. и да речем 60 са ми телесната маса 80% са 480, тоест мога да приемам само 120мг. холестерол, а аз като взимам 3 дози протеин са точно толко... отделно гледам, че в пилешкото има бая холестерол...

18.09.09
05:03

Ззщо вземаш 3 дози? Вземай една доза дневно.И няма да хванеш склероза :)

18.09.09
06:58

а да си чувал, че холестерола се използва за производството на тестостерон ;)
изобщо не се притеснявай за тоя холестерол

18.09.09
11:49

Тоз пуст холестерол...Аз гледам да приемам храни богати на холестерол, а ти се притесняваш.

18.09.09
17:53

На млади години не мисля, че приетия холестерол ще затормози организма, а и както споменаха е във връзка със синтеза на тестостерон.

19.09.09
18:19

казано от JustSmiLe на 17.09.09, 19:13:

Абе гледам, че в една доза има 40мг. холестерол, което ме притеснява. Имам ли право да се притеснявам или е безвредно.. защото чета, че организма може да синтезира сам до 80% от холестерола, като се има впредвид, че синтезира 10мг. а 1кг. телесна маса. Аз съм 65кг. и да речем 60 са ми телесната маса 80% са 480, тоест мога да приемам само 120мг. холестерол, а аз като взимам 3 дози протеин са точно толко... отделно гледам, че в пилешкото има бая холестерол...

По-скоро се радвай ако приемаш храни с висок холестерол, така ще имаш по-високи нива на тестостерон. Да не говорим че холестерола е един от най-важните за организма отговорен за основни функций.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1