Как да кача 5-6 килограма?

18.09.09
20:27

Здравейте на 17 години съм , висок съм 177-178 см , тежа 62-63 кг , тренирам малко повече от година. Искам да кача 5-6 килограма без задържане на вода. Нямам идея какво да вземам и затова ще помоля за съвет. но неискам да си бия инджекции,и ако може нещо което не укосмява... старая се да имам плосък корем. не спазвам кои знае какув ьранителен режим-но сутрин закусвам с мляко мед и овесени ядки и гледам да не ям много хляб. разполагам с 180-200 лева.  програмата ми е:
понеделник-гарди и корем
вторник-гръб
сряда-крака
четвъртак-рамо и корем
петък-ръце

18.09.09
20:51

Аз лично ти препоръчвам да разгледаш изданието и форума като за начало.Отделно съм на мнение,че тези 5 поредни тренировки биха довели до претрениране.Събота и/или неделя не можеш ли да тренираш?Друго наблегни на храната.Аз лично не спазвам някъкви режими и тем подобни затова няма да ти давам акъли,ям всичко и доста грешно спрямо това,което се налага като модел на добро хранене.Пак ти казвам има достатъчно информация в изданието и форума по проблемите,които те вълнуват.

18.09.09
21:15

Сменяш първо програмата си на трениране, изграждаш си режим на хранене. И чак след това мислиш за добавки.

19.09.09
05:37

ок мерси-може ли да ми предложиш някоя подходяща програма?

19.09.09
06:22

а аз ще ти препоръчам да избягваш всякакви по големи натоварваниея, и яж като разпран,ако искаш може да си припомниш за хляб не е лош на вкус.Трябва братко яко ядене.Тренировка не повече от 30 мин и с тежки серии и яко ядене

19.09.09
06:44

както са казали хората,маса се прави на маса.Яж много и сравнително чисто и ще качиш.

19.09.09
14:42

казано от NE4ovek на 19.09.09, 06:22:

а аз ще ти препоръчам да избягваш всякакви по големи натоварваниея, и яж като разпран,ако искаш може да си припомниш за хляб не е лош на вкус.Трябва братко яко ядене.Тренировка не повече от 30 мин и с тежки серии и яко ядене

Тренировка не повече от 30 мин някак си според мен е малко...за една тренировка на гърди+бицепс или гърди+рамо да кажем малко трудно ще ги направи за 30 мин.Още повече ако сериите са тежки.И някак си като чели ти се преплитат думите смисъл поне на мен така ми се струва- “да избягваш всякакви по големи натоварваниея” и “с тежки серии
Освен ако Аз нещо съм те разбрал погрешно някак си ми се вижда двусмислено хем да се избягват всякакви големи натоварвания, хем сериите да са тежки.

Към автора на темата относно тренировъчна програма, погледни в дневника ми на първа страница по каква програма тренирам Аз.Писана ми е от един познат който е Културист и смея да твърдя, че програмата е доста добра. :)

Мнението беше редактирано от incessantforce на 19.09.09 14:43.

21.09.09
06:10

имам предвид че като прекарва повече време в залата тои ще претренира,което не е желателно според мен.И също така да избягва кардио  дейностите, като футбол и други подовни спортове.

21.09.09
13:01

мерси :) амо по вапроса с добавките може ли савет?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1