19.09.09
09:48
Привет на всички.Преди 1 седмица реших да започвам мечка.Почнах да тренирам,но с малки килограми и изправен гръб имах човек който ми показваше и след тренировка нямах проблем,както и 4 дена след гребането нямах никакви проблеми.Но от 2 дена усещам наболяване в кръста,а от снощи болка се увеличи и сега дори като седа усещам леки болки но някак си ги усещам като нервни окончания.Но не мога да кажа болката е нещо като линейна отива към задните части и е от лявата страна.Пак казвам 4 дена след гребането нямах проблеми.Болката се появи изведнъж, и неясно как дори! Какво да правя да пробвам ли с мазила и лепенки първо? Защото болката не е сериозна,но не обичам да чакам да става късно!
Темата беше редактирана от Sleart на 19.09.09 11:04.
От всичките ти теми и мнения в този форум, които съм прочел от регистрирането ти до сега ми изниква само едно нещо в главата - ти не си за този спорт! Не знам дали си слаботелесен, но от регистрирането си до сега си пуснал толкова много теми за контузии и разни проблеми, които имаш вследствие от тренировки, че или начина ти на трениране е страшно зле и тоя, който ти обяснява как да правиш упражненията трябва да се погребе някъде, или просто не си за такъв тип натоварване и е по-добре да се ориентираш към нещо друго, което да използваш за хоби...
Съжалявам, че ти го казвам така, но истината си е истина!