17.09.09
18:37
Здравейте!Значи при мен нещата стоят по следния начин:
Това лято започнах да чистя от многото излишни мазнини, които имам само,че почнах малко късно и няма да стане тази година.
В момента мерките ми са 181см/94кг/24г,юли когато почнах да свалям с SX бях около 102кг,имам още за 10 дена и след това идеята ми е да кача колкото се може повече ММ през зимата,но без да си върна мазнините които съм свалил лятото.Имам стаж общо около година и половина с леко прекъсване като от миналата година юни съм редовен.
Значи хранителния режим и с добавките които мисля да правя е долу-горе следният:
сутрин 7:30ч. една доза суроватъчен протеин
8ч. 1 кисело мляко култура(0.1мазнини) с микс от овесени ядки,овесени трици,пшеничени трици и ленено семе
10ч.пилешко филе + тук очаквам да ми предложите с какво да го комбинирам,защото не знам кое ще е най-подходящо за моята цел
12ч.пилешко филе + .........
14ч.пилешко филе + ......... последното хранене преди тренировка мисля,че трябва да е по-стабилно или греша?
16:45ч. 1 доза Gaspari SuperPump 250
17:15/20 1 доза Gaspari Size On по време на тренировка
19:30 1 доза суроватъчен протеин
20:00 тук очаквам някакво предложение за следтренировъчно хранене
22:00 същото като закуската само,че наполовина + 1 доза Syntrax Matrix
Знам,че може би ще има много неща,които не са както трябва,ако може да ми помогнете да ги корегирам съобразно с моята цел :)
Благодаря предварително.
Безсмислено е да приемаш овес в 22:00, защото просто той не се усвоява и се омазняваш. На мястото на празните точки трябва да сложиш въглехидрат + салата, като трябва сам да разбереш до кога да приемаш въглехидрат, защото примерно вечер не е много подходящо поради възможност от омазняване. Моето предложение въпреки всичко е до 14:00 въглехидрати и след това в след трен хранене примерно банан/мед и на вечеря без въглехидрати. Успех!
17.09.09
19:43
Овеса вечер го ям зареди фибрите и проблемите с голямата нужда сутрин...ям го в малки дози не както по принцип гледам другите 100-150 грама...но щом е така ще го махна
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 17.09.09 19:47.
Фибри вечер може да си набавиш от салата от зеле или зелена салата.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 18.09.09 09:12.
18.09.09
17:05
Няма да откажа на още мнения :)
казано от MaSTaH на 17.09.09, 18:37:
сутрин 7:30ч. една доза суроватъчен протеин
8ч. 1 кисело мляко култура(0.1мазнини) с микс от овесени ядки,овесени трици,пшеничени трици и ленено семе
10ч.пилешко филе + тук очаквам да ми предложите с какво да го комбинирам,защото не знам кое ще е най-подходящо за моята цел
12ч.пилешко филе + .........
14ч.пилешко филе + ......... последното хранене преди тренировка мисля,че трябва да е по-стабилно или греша?
16:45ч. 1 доза Gaspari SuperPump 250
17:15/20 1 доза Gaspari Size On по време на тренировка
19:30 1 доза суроватъчен протеин
20:00 тук очаквам някакво предложение за следтренировъчно хранене
22:00 същото като закуската само,че наполовина + 1 доза Syntrax Matrix
Знам,че може би ще има много неща,които не са както трябва,ако може да ми помогнете да ги корегирам съобразно с моята цел :)
Благодаря предварително.
Това кисело мляко си вземи 2%... И едва ли имаш нужда от толкова фибри на закуска. Само овесени “ядки” са пре достатъчно.
Във всички хранениа добави въглехидрати - било то паста, ориз, картофи....
След тренировъчно хранене си е както другите, месо яйца риба ... Едва ли ще издържиш само на пилешко.
Вечерта само матрикс си го пии, може да си го разбиваш в мляко, но да е домашно.
20.09.09
10:29
За закуската аз слагам от всичко по малко,като общ грамаж сигурно няма и 100гр....
Ами след като не ядеш въглехидрати достатъчно в същото време мазнините са ти на минимум, откъде мислиш че ще качиш мускулна маса ? :)
20.09.09
16:28
Е как нали на 1-те 4-ри хранения ще има въглехидрати само,че още не съм измислил освен картофи и ориз какво още мога да добавя за разнообразие :)
Ами сутринта макарони, спагети също можеш да добавиш :) Горе долу ще действам на същия принцип като теб - да приемам въглехидратите до обяд или най-късно до 16:00, а ако не може и да пробвам с въртене, че да не разваляме ефекта от СХ :)
казано от tonu на 20.09.09, 11:40:
Ами след като не ядеш въглехидрати достатъчно в същото време мазнините са ти на минимум, откъде мислиш че ще качиш МУСКУЛНА маса ? :)
До колкото съм чувал и виждал МУСКУЛА се изгражда от протеин ,а не от въглехидрат.Така, че наблягай си на протеина (риба, пилешко, белтъци), но добави малко повечко въглехидрати щом искаш да качиш.Всеки иска да качи чисто , но просто няма как да не се омазниш в период на качване.
Мога да ти дам една примерна гозба за обед, сега с нея се движа и съм много доволен:
80-100 гр. кафяв ориз се вари и след това слагаш 4-5 белтъка (само белтъци) разбъркваш и става супер :) А вечер преди 18.00 или около това време,може да си похапваш малко картофки и т.н. но ограничено количество.
При всяко тяло е различно, аз качвам много лесно ( ендоморф ), но сега искам да кача 10-12 кг, за това не избягвам въглехидратите.
Но...... избягвам си пак сладкото и тестените изделия (макар че сега се поотпуснах). Само 1 път в седмицата паста, а иначе всеки обяд по 1 филийка пълнозърнест хляб.
При всеки е строго индивидуално.Трябва да си опознаеш тялото.
Успех!
Мнението беше редактирано от Blahzay на 20.09.09 20:37.
25.09.09
17:03
Така като гледам май ще намаля с едно хранене,защото като ставам толкова рано не мога да са наспя и не става работата :)
1-вото ще е от 9:30-10:00