В кои дни как да пия Гейнера

20.09.09
13:09

здравейте бих искал да ви питам как да приемам гейнера PVL Mutant mass искам да кача маса от дълго време но не мога и затова избрах този продукт.След като си го купа започвам да тренирам и се чудя как да го пия тоес на какви количества,защото четох един форум на BB-team http://www.bb-team.org/articles/1315/ че трябва да се пие по 5-6 пъти за да запазя азотния баланс .В дните когато съм на фитнес по коло пъти да го пия и не трябва ли след тренировка в по големи количества.Моля ви за съдеиствие.
тежа 45кг около 171ст съм висок

Благодаря предварително!!!

MA

20.09.09
13:42

Не си ли пише на опаковката ! И щом си 45 кила значи освен гейнер ти трябва и много храна !

AZ

20.09.09
14:06

човече ти с тия кила се вземи замисли малко храненето да си оправиш,аз в първи клас бях 45 кила :Д
Така-напиши първо на колко години си.Стаж в залата имаш ли,защото по това “След като си го купа започвам да тренирам ” разбирам,че още не си тренирал.Така ли е?Започни да наблягаш на белтъчините и много важно за теб-на въглехидратите-яж ориз,картофи,пълнозърнест хляб,паста-много ядене трябва.За такъв хардгейнър като теб сладкото мисля,че няма да е проблем.

По въпроса за гейнера-каква разфасовка е -колко кг.Приемай гейнера м/у храненията,след тренировка,сутрин по 30-40 гр. ,зависи колко процента протеин има в него.По едно 100-150 грама на ден ще е ок.
Иначе един съвет-ако не си оправиш храната-ще си дадеш парите само на вятъра,а после няма нито да си доволен,ще те е яд и в крайна сметка ще си разочарован

AZ

20.09.09
14:07

за да има ефект от гейнер трябва да се пие по много.Не се притеснявай-блъскай си от него по много и тва е.

20.09.09
19:06

Благодаря за съветите ште ги имам в предвид,што се онася до храненето ям ама имам бърз метаболизъм и не мога да надебелея метаболизамът ми е светкавичен :Д ям ориз и такиа работи ама не става и затова мисля да зимам геинера .
И да не съм ходил на фитнес затова ще ползвам гейнера без да хода а после след седмица започвам.14 години сам гейнера е 158лв  6.810кг

Мнението беше редактирано от Rwflex на 09.03.10 20:07.

MA

21.09.09
04:10

Без тренировки никакъв гейнер ако искаш да ставаш як.
Не само да качиш някакви килограми. Те ще са мазнина и няма смисъл !

21.09.09
10:23

добре ще го имам в предвит благодаря за съвета

Мнението беше редактирано от Rwflex на 09.03.10 20:06.

AZ

21.09.09
13:32

ами пич естествено,че ако не си тренирал няма смисъл.То пък егати-още не почват да тренират,а добавки ще взимат.На теб още тялото ти не е свикнало с такъв начин на живот...Още упражненията не можеш да изпълняваш.Тццц.Нема смисъл повече да пиша.

23.09.09
07:40

Само искам да кажа,че като малък постоянно тренирах в къшти правил съм си сери лицеви опори,вдигане на гирички и тем подобни.Така че организама ми е свикнал на тренировки.Аз постоянно съм в движение :Д. Само се чуда как да приемам гейнера може би след тренировка и преди да си легна,някои ми отговарят по незададен въпрос,които не е по темата. Затова направих темата да знам кога се пие а не философий :Д. Благодаря.

23.09.09
19:32

nai nakraq otgovora koito chakam mnogo blagodarq .Mejdo drugoto iskam da Vi kaja HELTHSTORE 4e saito toku 6to go tarsih zashtoto vlqzoh i posle ne mojah da go namera i sega se setih. Napravo TROINO BLAGODARQ :D naistina i za otgovora i za saita

23.09.09
19:36

i helthstor naistina li eto tozi aminokiselinen profil e mnogo dobar healthstore.bg/NOW-Foods/BCAA-/Branch-Chain-Amino-Acids/BCAA-Прах-340-г.html

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1