Сравнение между..

20.09.09
20:20

Здравейте на всички!Хайде,ако има желаещи да направим едно сравнение между два продукта,като качество напомпване,сила,издръжливост и покачване на чиста ММ..

Продуктите са:

Nitrix на BSN и Slin-Sane на BPS.. ;)

Хайде всеки,които ги е ползвал да си каже мнението,кои е по-добър.. :)

20.09.09
20:27

Различни продукти са,как да ги сравним...

Нещата малко се преувеличават относно Слин-Сейн за качеството му на азотен буустер...Някой даже беше казал,че са помпил докато се хранел...

Мнението беше редактирано от Финдо на 20.09.09 20:31.

казано от Финдо на 20.09.09, 20:27:

Различни продукти са,как да ги сравним...

Koй предпочиташ ти за тези фактори,които казах..

20.09.09
20:36

Както казах и в другата тема, сравнява се топ азотен буустер номер 2 след NO XPLODЕ за всички времена до момента,
с известана само в този форум добавка, чийто състав е от две билки. Като качество, издръжливост, напомпване - Нитрикс,
казвам го и без да съм пробвал Слин сейн, но просто има съставки, който без тях не може да се напомпиш и да повишиш издръжливостта си.
А относно покачването на мускулната маса зависи изцяло от хранителния режим на трениращия. Успех.

20.09.09
20:37

Ако търсиш вени,напомпаност то твоя продукт е Нитрикс.

Мускулна маса със Слин-Сейн.

казано от Finish First на 20.09.09, 20:36:

Като качество, издръжливост, напомпване - Нитрикс,
.

Точно това ми трябаше да чуя..Храната си е има и е много добре,но не ми се следи дневника явно,така че какво да кажа.. :)
Просто се колебая след No-Xplode кое от двете да взема.. :) И даже везните клоняха към Нитрикс и май ще е той.. :)

20.09.09
20:52

казано от Finish First на 20.09.09, 20:36:

Както казах и в другата тема, сравнява се топ азотен буустер номер 2 след NO XPLODЕ за всички времена до момента,
с известана само в този форум добавка, чийто състав е от две билки. Като качество, издръжливост, напомпване - Нитрикс,
казвам го и без да съм пробвал Слин сейн, но просто има съставки, който без тях не може да се напомпиш и да повишиш издръжливостта си.
А относно покачването на мускулната маса зависи изцяло от хранителния режим на трениращия. Успех.

Абсолютно... BSN си е BSN. Интересувайте се малко какво става отвъд океана...

А приема му на Нитрикса е по 3 таблетки през няколко часа нали така?Тоест на ден по 9 таблетки и той свършва след 20 дена..

Сега взимам No-Xplode,но някой викат,че Nitrix бил по-хубав?!

20.09.09
21:01

Аз лично не виждам смисъл да се взима само Nitrix.Така разбрах от постовете на автора ? N.O. Xplode и Nitrix са страхотни и доказани продукти, но самостоятелно не биха имали чак такъв ефект. Събери още малко пари и вземи Xplode + Cellmass или пробвай слин-а.

казано от Владимир92 на 20.09.09, 21:01:

Аз лично не виждам смисъл да се взима само Nitrix.Така разбрах от постовете на автора ? N.O. Xplode и Nitrix са страхотни и доказани продукти, но самостоятелно не биха имали чак такъв ефект. Събери още малко пари и вземи Xplode + Cellmass или пробвай слин-а.

Мисля си за стак No-Xplode,Cellmass и Nitrix,но много солено би ми излезнало.. :)

20.09.09
21:06

Скъпо, но си струва! Този стак е перфектен!

казано от Владимир92 на 20.09.09, 21:06:

Скъпо, но си струва! Този стак е перфектен!

А нещо за приема на Nitrixa да кажеш или не ти е област.. :)

Продуктите са на коренно различна основа и от съвсем различен клас.Нитрикс не съм взимал, но за Слин Сейн мога да кажа, че ако става въпрос за маса и сила, действа!Най-много го усетих при силата, докато при напомването, не толкова, въпреки че и там имаше ефект.

Нитрикса е азотен буустър, винаги съм бил малко скептичен към тях.Освен това, за разлика от Нокс-а, който се усеща от началото, при Нитрикса ефекта е в дългосрочен план, след определен период на прием.

А ако вече и цената е от значение, определено слин сейн е твоя избор.

казано от RogerF на 20.09.09, 21:18:

Продуктите са на коренно различна основа и от съвсем различен клас.Нитрикс не съм взимал, но за Слин Сейн мога да кажа, че ако става въпрос за маса и сила, действа!Най-много го усетих при силата, докато при напомването, не толкова, въпреки че и там имаше ефект.

Нитрикса е азотен буустър, винаги съм бил малко скептичен към тях.Освен това, за разлика от Нокс-а, който се усеща от началото, при Нитрикса ефекта е в дългосрочен план, след определен период на прием.

А ако вече и цената е от значение, определено слин сейн е твоя избор.

Но при приемането на Слин Сейн напомпването не е по-голямо от това на No-Xplode,все пак това е азотен бустер..Нали е така или греша?

На слинът напомпването не беше толкова голямо.Нормално е един азотен бустър да дава по-добро напомпване.Но относно другите качества, ме съмнява много. :)

20.09.09
21:36

Естествено че explode….
BSN е много висок клас добавки ... няма логика дори да ги сравняваш.

Май май ще гледам качването на маса отколкото напомпването..Slin-Sane ще бъде продукта,но да не отварям друга тема..Приема му как да бъде,на опаковката пише по 1 ап всеки ден,а в дневниците на тестърите пишеше 2 апа в тренировъчен ден 1 ап в нетренировачен ден?Вашето мнение господа? :)

21.09.09
06:24

Eвтиното излиза скъпо, нали знаеш.
Както и да е, ти си знаеш, иначе относно Нитрикса,
ти трябват две малки опаковки,
от една малка няма смисъл.
Но ти явно, искаш с малки средства, да постигнеш много,
успех..

MA

21.09.09
07:58

Кака е във Рондото бе брат някакви нови екземпляри има ли ?

казано от Finish First на 21.09.09, 06:24:

Eвтиното излиза скъпо, нали знаеш.
Както и да е, ти си знаеш, иначе относно Нитрикса,
ти трябват две малки опаковки,
от една малка няма смисъл.
Но ти явно, искаш с малки средства, да постигнеш много,
успех..

Не знам къде съм казал,че искам с една малка опаковка да постигна много неща,но явно ти много знаеш.. :D

казано от maja на 21.09.09, 07:58:

Кака е във Рондото бе брат някакви нови екземпляри има ли ?

Има и то много..Разни “фитнесиори” :D

21.09.09
10:36

казано от Виктор Манчев на 21.09.09, 09:39:

Не знам къде съм казал,че искам с една малка опаковка да постигна много неща,но явно ти много знаеш.. :D

Имах предвид, че ако се ориентираш към Нитрикс,
да си вземеш две малки или една голяма,
щото от една малка опаковка смисъл няма.

казано от Finish First на 21.09.09, 10:36:

казано от Виктор Манчев на 21.09.09, 09:39:

Имах предвид, че ако се ориентираш към Нитрикс,
да си вземеш две малки или една голяма,
щото от една малка опаковка смисъл няма.

Реших ще взема за сега Slin Sane,когато има повече пари ще направя BSN стак.. :) Я дайте съвети как да го пия по 1 ап на ден или 2 по апа на ден,когато има тренировка и 1 ап ,когато няма.. :)

21.09.09
12:58

2 в тренировъчни дни - със закуската и с  предтренировъчното хранене.
1 в нетренировъчни дни със закуската

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1