Гейнър начинаещ

21.09.09
10:19

Здравейте, от няколко месеца тренирам и днес отидах за 1ви път да си купя добавки и си зех “creatine Whey gainer” + glutamine така ми препоръчаха там като ми казаха да го пия 2 супени лъжици + 1 лъжичка глутамин преди тренировка и след тренировка 1 доза - 3 супени лъжици + 1 лъжичка глутамин , а в нетренировъчен ден сутрин пак глутамин и след обяд само 1 доза гейнъра. Единият пакет ми е 12 лв аз си зех 3 за цял месец и 1 бурканче глутамин 7.50лв , та искам да попитам понеже 1 приятел ми каза че съм се избоцал , че трябвало само суроватка да си взема , наистина ли е така и дали е правилно да го взимам този гейнър.

21.09.09
10:40

Не си се “избоцал” понеже с гейнъра може да постигнеш също много добър резултат още повече щом е с креатин и глутамин.Глутамина го взимай след тренировка и вечер преди лягане най-добре.Гейнъра най-добре от 2 часа до час и половина преди тренировка и след тренировка.На темата ти за гейнъра ти написах достатъчно инфо така че не мисля да се повтарям сега и тука.Суроватката за мен е най-качествения протеин,но в никакъв случай не трябва да се подценяват качествата на гейнъра и не мисля че си се “избоцал” като си взел него още повече ако си сравнително слабичък а не си дебел.

21.09.09
11:34

Избоцал си се яко с тия боклуци!

ГА

21.09.09
11:53

Какъв е тоя гейнер 12лв :) и глутамин 7.50 :С .... боклуци !

21.09.09
11:55

х3 с горните мнения.
като идея гейнър+креатин+глутамин е добра комбинация,обаче ти си взел някакви ефтиниики дето вероятно ще са боклуци да!

21.09.09
12:23

Ми някав български е ;( пакета е 750 гр - 12 лв

21.09.09
12:26

Аз бих го хвърлил....

21.09.09
12:46

Чак пък да го хвърля :( поне някакъв ефект няма ли да има ако се храня правилно :(

21.09.09
16:39

Не ги слушай тези горните пичове.Наистина си взел някакви евтини,но аз не познавам български марки които да предлагат продукти на вносни цени.Аз почти 2 години използвах добавки на Biogame а сега отскоро съм на Explode и мога да ти кажа че с добро хранене без което не може независимо взимаш или не взимаш нещо пак може да постигнеш добри резултати с тея БГ продукти.

21.09.09
16:49

Надявам се да е така :) Мерси

21.09.09
20:38

казано от Bezkompromisen на 21.09.09, 16:39:

Аз почти 2 години използвах добавки на Biogame а сега отскоро съм на Explode и мога да ти кажа че с добро хранене без което не може независимо взимаш или не взимаш нещо пак може да постигнеш добри резултати с тея БГ продукти.

А пробвал ли си без никакви хранителни добавки. Само на хранене, може би тогава ще имаш още по-голям ефект.

21.09.09
21:49

Гейнерите тука струват от 35-50 ПАУНДА, ти ми говориш за 12 лева гейнер...хайде да върви целия свят да си копува добавки от БГ!! :D

22.09.09
06:59

А пробвал ли си без никакви хранителни добавки. Само на хранене, може би тогава ще имаш още по-голям ефект.

Разбира се че и аз като всеки начинаещ в спорта не съм влезнал от улицата в залата с чанта пълна с протеини и т.н.За разлика от много други,които сега тренират без изобщо да са наясно с много неща аз бях прочел адски много неща за хранене и упражнения преди да започна да тренирам.Ял съм по 40-50 яйца седмично,пил съм по 5-6 литра прясно мляко и поне по 10-15 кофички кисело мляко,а за месо и ориз просто не мога да броя до толкова и мога да те светна че добавките не само се улеснявам понеже не нося навсякъде по една чанта храна,а и не ми се налага да се тъпча като свиня.Аз съм голям защитник за това да се употребяват добавки и мога да кажа че без тях не могат да се постигнат сериозни резултати.И като си много голям “разбирач” що не вземе да си сметнеш колко и каква храна на ден ти е нужна за да си доставиш необходимото количество глутамин и протеин и да вземе да се храниш с нея всеки ден да те видя тогава.
До пича с гейнъра - вече споменах че и аз съм пил навремето от тези  “боклуци” и мога да ти кажа че тея БГ не са чак толкова зле колкото някои хора ги мислят.Повече от 2 години съм само на БГ марки с много малки изключения и ако искаш мога да ти пратя снимки да видиш как изглеждам.

22.09.09
09:24

Е ти все пак тренираш 2 години и имаш опит :) искрено се надявам ти да си прав , но ще се види след 1 месец като свърши гейнера , а пък вчера като се рових из сайтовете бая евтини гейнари видях от рода на 500 гр 10лв на някакви американски фирми ако не се лъжа , не знам ще го пия 1 месец пък ще видя , след това може би ще си зема вече протеин само . А само да попитам като го пия в нетренировачен ден пия само една доза след оябд някаде и с нея трябва ли да пия глутамин , след като сутринта на ставане съм пил веднъж ? :)

22.09.09
17:21

Е то 750 грама за цял месец е малко-това количество е някъде за 20 ден максимум-разбира се зависи от килограмите ти..Иначе глутамина го пий най добре след тренировка и вечер преди лягане..Добре е да го пиеш с някакви прости захари понеже за да се усвои също както и креатина така и глутамина имаш нужда от прости захари.Вечерта преди лягане е кофти обаче да взимаш прости захари затова е най добре да го пиеш с млечно яйчен протеин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1