21.09.09
17:49
Здравейте на всички (:
На 18 години съм,1.71см,59-61 кг тежа в зависимост от момента и искам...да отслабна,разбира се.
Но не само това.Не съм дебела в никакъв случай,но имам много дълги крака и винаги съм си представяла какво ли ще бъде ако им обърна нужното внимание,за да станат от ‘хубави’-’перфектни’.
‘Спортувам’ активно,занимавам се с модерен балет,класически балет и хип хоп(събират се по 8-9 репетиции седмично).Отделно тичам (опитвам се да е през ден по 15 обиколки със средно темпо) и плувам (през учебната година тренирам средно по два пъти седмично).От оня ден правя и Пилатес два пъти дневно.Проблемът е,че теглото ми варира постоянно и винаги качвам в заветните бедра.Можете да си представите какви мускули й трябват на една балерина-дълги,здрави,гъвкави и прибрани.Никакви огромни мускурляци,по-добре пухкава,отколкото мускулеста.Плюс,че аз си имам достатъчно здрави бедра така и така от балета.Знам,че искам твърде много от живота,но съм готова да си го изтърпя.
Минала съм през доста диети и глупости,като единственото,което успях да спазя до край беше житния режим на Дънов (със захранването обаче малко се изложих).С храненето обаче съм много непостоянна,склонна съм към преяждане със сладко и тем подобни глупости.Изчетох половината форум и стигам до заключението,че единствения начин да постигна трайно каквото искам,без постоянно нагоре-надолу,депресии,стрии и спад в бюста е да следвам програма на хранене и тренировки.
Знам,че няма да стане веднага,но до бала има достатъчно време,наумила съм си да трепя рибата с къса рокля и високи токчета.
Целта е фини крака,без обемни мускули и без мазнина.Костите ми са дълги и нормални като обем (но не и от тези най-хилавите).Всичко друго ми е добре оформено (и по коремчето има малко работа,но не е болка за умиране).
Надявам се да е възможно без много-много добавки и ходене на фитнес(предпочитам да тренирам на открито).Но ако се наложи,и на фитнес ще проходя..
Така че,мили хора..Искам съвет от вас. (:
Какво и как да ям и какво и как да тренирам..