Anabolic 4:1:1 Extreme BCAA

22.09.09
07:44

какво е вашето мнение за този продукт.Заслужава ли си парите според вас :) г/д... някои които го е ползвал да каже или какви БЦАА да си взема кадето ще са по добри от тия :) МОЛЯ ЗА МНЕНИЯ ;0,но компетентни

Темата беше редактирана от SHUTUPANDTRAIN на 22.09.09 07:48.

22.09.09
07:48

Защо не попита в старата си тема която е под тази ?
100% си заслужава ако имаш възможност да пиеш между 20 и 30 гр на ДЕН!Ако смяташ да пестиш по-добре се ориентираи към друго.

22.09.09
07:50

е производителят пише по 5гр на доза по 4 5 пъти ли тряа се пие на ден

22.09.09
09:12

Сам може да прецениш дали си заслужава по следните факти:

1.Единственото в България BCAA в съотношение 4:1:1, добавени витамин C и B6 за по-добра усовяемост.
2.Най-добрата цена за 500 гр BCAA, 100 дози х 5 гр.
3.Страхотен вкус Диня, както и неовкусен вариант (Почти всички BCAA в България са неовкусени)

Относно дозировката, на опаковката пише 1-3 дози дневно.Може доза преди , доза по време и доза след тренировка.
Хубавата доза BCAA е 20-30 гр на ден в тренировъчните дни.Така 1 опаковка стига за доста време.
По-здрави!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 22.09.09 09:15.

22.09.09
09:19

а в нетренировъчен по колко грама :) и някви други бцаа където да вършат работа :0 ако мое ми кажете

22.09.09
09:25

в нетренировъчен 1-2 дози след ставане.
Всички BCAA вършат работа.Истината е в добрата доза.Зависи колко пари ти се дават.Ако искаш може и капсули да си вземеш и да мислиш, че правиш нещо с тях :)

22.09.09
09:26

Ххуеьхуае :) а ве таман си бях харесал едни на капсули :) значи казваш,че те не са хубави а :? господин голяма баничка :Д:Д:Д ()
КАЗВАТЕ Щото немогааа да си хвърля парите на вятара :) много го мразя тва

22.09.09
09:33

Погледни тази тема и сам си направи сметките.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/33925/

Ако ще пестиш, няма смисъл.Това не се отнася само за BCAA, а и за протеина,глутамин-а и други.

22.09.09
09:56

ахамзз ами аз цялата тема я прочетох и ся точно както мисля в кво да си хвърля парите секи подкрепя протеина вместо аминото
ти кво ще кажеш...Ама то много различни мнения единия пише аминото си е амино другия а бе протеина си е протеин 3ти а бе нито с протеин нито с амино нито с креатин се праят мускули бахх мааму то човек като мене да се чуди кво да си купи бе братлета...Чета азотни бустери КАЧВАЛИ МУСКУЛНАТА маса. някои пише кво качват нищо не качват.Друг а бе БГ ПРОДУКТИТЕ СПРЯМО ЦЕНА КАЧЕСТВО СА МН ПО ДОБРИ .... 3 тии а бе БГ ПРОДУКТИТЕ СА СМОТАНИ... и в краина сметка човек като мене които за 3 месеца научи цялото човешко тяло ОТ...... ДО........ и човек които не може всеки месец да дава по 300 ЛЕВА ЗА ПРОТЕИНИ АМИНОКИСЕЛИНИ ГЛУТАМИНИ  и разни други хапченца и инжекциики мога да кажа,че всеки разбира и същевременно нищо не знае.

22.09.09
10:11

Виж сега.
Първо трябва да си сигурен, че диетата ти е добра,че приемаш нужното количество въглехидрати и протеин.
Чак тогава иде ред на добавките.
Протеина е задължителен, аминокиселините също са добри, както и креатина и глутамина, BCAA, азотните буустъри.
Всяка добавка си има предназначение, затова се комбинарат няколко наведнъж за по-голям и бърз ефект.
Едно е да си караш само на храна и протеин, друго е когато комбинараш, протеин,амино, bcaa,креатин,азотен буустър и глутамин.
Относно БГ продуктите - не бих рискувал, а за инжекциите - no comment.
Спорде мен трябва още да четеш,относно добавките и хранителните режими, прецени си целите,бюджета и дали ще имаш възможност да ги закупиш.
Добавките са средство , но не и ако мяташ банички и дюнери и се чудиш защо “не става работата”.Мускул се гради трудно, мазнини - много лесно.
Тъй като темата беше за BCAA, мисля че доста се отклонихме, но все пак след като прочетеш още из форума и се ориентираш, може да започнеш с един хубав протеин, креатин и BCAA на прах.Това е един добър старт.
Приятен ден.

22.09.09
11:08

Перфектни са! :)
Съотношение цена/качество е добро,като цяло прахообразната форма е по-бюджетна за разлика от капсулите.При капсулите дозите варират около 30-40 хапа на ден в зависимост от килограмите.200-300 хапа ще си отидат за отрицателно време,а са на цената на тези(в случея BPS).
В този ценови диапазон(ок.60 лв) BPS е без конкуренция,заради съотношението 4:1:1.

Ако искаш по-добри->Controlled Labs-Purple Wraath.

Мнението беше редактирано от Финдо на 22.09.09 11:12.

22.09.09
11:37

Това са амино разклонена верига...чудеса няма да усетиш, но ще ускорят въстановяването ти.

22.09.09
11:47

по добре протеин от колкото тях значи

22.09.09
12:29

казано от SHUTUPANDTRAIN на 22.09.09, 11:47:

Пак е относително какъв  протеин ще си избереш...може да е по-добре, може и да е по-зле!

22.09.09
12:31

какъв препоръчваш като се има напредвид :) нещо качествено така и по тъничко :) то дз дали имам нужда от протеин да не зема да кача мазнини место мускул щото сам 177см и 75кг

22.09.09
12:42

А защо не ни кажеш на колко години си първо.
Какво искаш да правиш, колко стаж имаш.....
А и нищо няма да ти помогне да качиш мускули колкото хубавата храна.

22.09.09
12:53

Ами на 17години съм.След няколко месеца ще направя 18.Стажът ми в залата не е много месеци е нз колко точно.Искам да кача ММ примерно както ръката ми е 40см да стане 42-3см и да се орелефя малко.Имам Етил Естера на примафорс и се чудех какво друго да си купя за момента съм решил ПРОТЕИН ГЛУТАМИН И ТАУРИН но тези 100лв няма да ми стигнат за всичко това даже и за месец
CGT на експлоуд излиза добре но пък в него има монохидрат и тоя моя креатин е подчти пълен кво да го правя..Ако може някъв продукт да ми препоръчате .. Слин Сеин чета хубави отзиви ама сякаш протеин креатин глутамин таурин ще е по добре

Мнението беше редактирано от SHUTUPANDTRAIN на 22.09.09 12:55.

22.09.09
13:02

Не си давай парите на вятъра. След като финансите са проблем наблегни на храната.

22.09.09
19:41

казано от SHUTUPANDTRAIN на 22.09.09, 11:47:

Принципно да. Но пак зависи. Ако трябва да се избира едно от двете - категорично протеина! Ако имаш възможност, най-добре е и двете. ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.09.09 19:41.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1