ПРОБЛЕМ СЪС КОРЕМНИ ПРЕСИ

AP

22.09.09
11:23

Здравейте имам проблем със коремните преси когат правя някаде към 7,8 коремни почват болки във кръстами миналата седмица над седалището ми усетих една болка който мущна кръстами смятах че си изчупих опашката до седалището на гръбначния стълб и скоро имам главоболие когато се надигам като правя коремни преси. след края на тренировките правя коремни преси можели да е от много натоварване мисля вече със колан да правя коремните преси...? чакам отговори

22.09.09
11:45

Както сам си се убедил, това упражнение е вредно за кръста, плюс това е безсмислено.
Корема се тренира по-ефективно с други упражнения.

22.09.09
11:52

Не слагай ръцете зад врат!

22.09.09
11:52

На римско столче ли ги прави?

AP

22.09.09
12:06

казано от дебелия на 22.09.09, 11:52:

Не слагай ръцете зад врат!

Не неги слагам зад врата еми до гърдите смисъл кръстосвам си ръцете и тъй X

22.09.09
12:47

Просто мускулите на кръста са ти слаби, а с тези коремни още повече увеличаваш дисбаланса. Започни да правиш тяга и хиперекстензии.

22.09.09
16:28

съгласен съм .. и аз имах слаб кръст болки при коремни ся нямам ... щото ми заякна кръста с тяга и хиперекстензии

Мнението беше редактирано от radoslav1 на 22.09.09 16:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1