22.09.09
18:02
Значи, говорех с един приятел че ще си взимам протеин на края на месеца и тои троснато каза - “Вземи си, да видиш как ще ти изсъхнат мускулите...”
...И аз го питам що, той е само +1 хранене, а той вика, че като пиеш протеини и блъскаш, се помпа бързо и после като спреш на тренираш, всичко изсъхва и пада...
Е тва истина ли е?
Аз си мисля, че ми завижда щото той няма възможност да си купи и му се иска и аз да нямам.. :)
А кажете?!
Не не е истина. Приятеля ти е адски невеж в това отношение! Говори тотални глупости... в интернет има достатъчно информация относно протеините, какво представляват, как се приемат и т.н...
Знам, чел съм предостатъчно и се уверих че са безопасни за здравето и му се похвалих но явно завижда.. :)
Но исках да споделя с вас и да видя дали има и тук хора с това мнение :)
Разбира се,че има такива мнения. :) Лаиците са навсякъде,шират глупости на воля.
Пий си протеина,пък да ти говорят каквото искат...
22.09.09
19:31
я си пии протеина и хи4 не ги слушаи такива глупости.Даже не по 1 пии го по сутрин,преди тренировка,след нея,може и преди лягане сависи с какви финансови вазможности разполага6 и до колко ка4ествен продукт и в какви коли4ества.
Абе направо изчезваш като ги спреш тези протеини, карай на лук и маслини! Преди да пускаш подобен въпрос, най-добре прочети какво означава протеин! Какво има в яйцата, в млякото, в месото...? Предполагам ядеш тези продукти, нали? Е, изсъхнал ли си?
Като чуеш такива мнения,просто си замълчи.Тези хора си нямат и понятие какво е този спорт и да опитваш да им обясниш едвали ще постигнеш нещо.
На мен ми казаха да спирам с тези тренировки защото видиш ли “Батко ти Николай”,бил ги спрял и станал 150 кг сега.
Как да им обясниш,че този спорт е подчинен на строги диети и принципи,нормално е като спреш и започнеш да ядеш като разпран да станеш и 200кг.
Аз на моитео родители им го обясних по най простия начин,че това са пържоли на прах и като се замисля произхода на пудрата е доста по контролиран от пилешките гърди,които си купувам.
направо съжалявам толкова слабо ограмотени хора,които изказват мнение то4но за това за което нямат и минимални знания...
Този твоя приятел е един от поредните които нямат никаква представа от хранителни добавки. Такива хора като чуят че вземаш хапчета свързани с мускулния разтеж си представят химия. Аз когато пих витамини и минерали, някаква приятелка на майками казала че от тея хапове дето ги вземам бързо се напомпваш обаче когато ги спреш увисваш и влияели на потентността :D аууу какво ще правя сега, да взема да спра да ям тогава плодове и зеленчуци щото в тях има витамини и ще увисна и няма да ми става.
Мнението беше редактирано от Петър на 23.09.09 16:42.