23.09.09
19:17
Здравейте.Искам да ви попитам къде в Изток има фитнес зала и ако може да ми кажете какви са цените,благодаря.
23.09.09
19:40
В малкия хотел, който се намира срещу парк хотел Москва има много добра фитнес зала.
казано от inspect на 23.09.09, 21:37:
На времето имаше една малка в 119то, иначе в царския комплекс.
В 119-то залата не работи от 8-10 години (живея срещу 119-то). В царския комплекс имаше фитнес Атлетик, който също затвориха преди половин година. В Изток е бедно на зали. Спортпром-а също го затвориха, затвориха една заличка в подлеза на Цариградско. Остава варианта, който FinishFirst каза (за пръв път чувам за тази зала, даже днес ще отида да я потърся). Малко по-отдалечени са фитнесите до баскетболната база на Академик (зад Хотел Плиска), фитнес Атлетик (на 2-рата спирка на автобус 72, взет от Плиска) и фитнес Академик (футболният стадион).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 24.09.09 07:30.
казано от Стоянчо на 24.09.09, 07:29:
казано от inspect на 23.09.09, 21:37:
На времето имаше една малка в 119то, иначе в царския комплекс.
В 119-то залата не работи от 8-10 години (живея срещу 119-то). В царския комплекс имаше фитнес Атлетик, който също затвориха преди половин година. В Изток е бедно на зали. Спортпром-а също го затвориха, затвориха една заличка в подлеза на Цариградско. Остава варианта, който FinishFirst каза (за пръв път чувам за тази зала, даже днес ще отида да я потърся). Малко по-отдалечени са фитнесите до баскетболната база на Академик (зад Хотел Плиска), фитнес Атлетик (на 2-рата спирка на автобус 72, взет от Плиска) и фитнес Академик (футболният стадион).
Еее малко съм назад с информацията, аз ходя на стадион Академик/зала Фестивална като съм в БГ. Иначе в 119то при бащата на Томпето ми бяха първите тренировки :-)