17.09.09
14:32
Взимам Xtend / Fyre / L-carnitine и нещата вървят вече доста добре видимо. Също и в тренировъчен план - все още съм на кръгови тренировки 4 серии 12 повторения - 2 гръб, 3 гърди, 1 бицепс, 1 трицепс, 1 рамо, 3 корем (по 20 повторения). Кардиото го дигнах вече на около 1 час (след тренировка!!!). Доста ми се потиска апетита (от Fyre предполагам) и мисля, че не си набавям достатъчно протеин с храната. Въпросът ми е - очевидно щом свалям не ми трябва маса и дали протеина ще трупа маса и по този начин ще пречи на главната ми цел? Предложения за марки и видове също са добре дошли, не ги разбирам казеин, яйчен сурватъчен или там каквито са =)
Темата беше редактирана от Камен Каменов на 17.09.09 14:34.
17.09.09
14:46
В настоящия форум и сайт/издание можеш да прочетеш доста неща, но имай в предвид, че когато сваляш тегло протеина необходим на тялото е още повече отколкото ако качваш. Аз бих ти препоръчал да се информираш относно правилното и здравословно хранене и тогава да наблегнеш на протеин от допълнителен източник.
17.09.09
14:56
Диетата ми в момента е перфектна, ям junk food един път на 2-3 седмици, всяко ядене ми е пилешко/риба/телешка мляна кайма, салати, кисело мляко 0.1% с ядки понякога между храненията, но работата е че нямам апетит и ми е доста трудно да ям на сила. Въглехидрати доста рядко - някой друг картоф или малко ориз, колкото да не ги изключвам тотално. Относно яденето се справям героично направо, изненадан съм от себе си! :) Мисля че се притеснявам най-вече да не се получи обратен ефект като стопя желаните мазнини и започна да ям повече да не кача за нула време отново, като очевидно имам склонност всичко да ми се лепи.
Ау, спрях да пия алкохол, че прекалявах доста и ми изпиваше всичките сили за тренировка, както и има много въглехидрати в него. Газирано/сладко е напълно излишно да коментирам, мисля че всеки може без тях, стига да има желание :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 17.09.09 14:57.
17.09.09
15:38
Да и аз се бях насочил към Nectar, някак не си представям примерно шоколадов вкус как ще бъде без въглехидрати, но предполагам, че е малко количеството и не е фатално :) Все пак исках да попитам хората, които са ползвали различни неща, не че не се доверявам на твоята оценка! Нали знаеш - Не питай старило, а питай патило. =)
+ за пиенето на протейн по време на сваляне. Аз съм във втори месец програма за сваляне НВД и 4 тренировки седмично(силова + 30 мин кардио накрая на всяка) - протейна го пия в тренировъчни дни преди и след тренировка(понякога и сутрин), в не тренировъчни 2 пъти дневно сутрин и още веднъж следобяд, като заместващо хранене. Протейна, който пия е Champion nutrition Pure Whey - суроватка 4г въглехидрати в доза.
казано от Камен Каменов на 17.09.09, 15:38:
Да и аз се бях насочил към Nectar, някак не си представям примерно шоколадов вкус как ще бъде без въглехидрати, но предполагам, че е малко количеството и не е фатално :) Все пак исках да попитам хората, които са ползвали различни неща, не че не се доверявам на твоята оценка! Нали знаеш - Не питай старило, а питай патило. =)
И без въглехидрати вкуса е уникален :) Също бих препоръчал вкусовете: Ванилова Торта, Ягодов Мус и Капучиното...
24.09.09
17:44
Взех си Ванилия, че нямаше шоколад, вкусът е уникален. Мислих си, че трабва да го търпя (като лекарство), но е пълно удоволствие :D Бих го пил като десерт без да ходя на фитнес :):)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 24.09.09 17:45.
24.09.09
17:50
Като опита Нектара, друга песен запя :lol: