Препоръчайте ми някакви упражнения за у дома, моля.

23.09.09
12:31

Здравейте на всички,
Целта ми е да покача мускулната си маса.
Разполагам с 1 дъмбел единствено и се чудя дали е възможно само с него да мога да развия - бицепс, трицепс, гръб, гърди и коремните плочки, така че ясно да се изразяват(да си личят дори и през блузка). Та се надявах, ако може някой по-опитен да ми напише някаква програма, няма значение колко дни е в седмицата, мога да тренирам и 7, ако е здравословно.
Благодаря предварително на отзовалите се.

23.09.09
13:11

Разгледай в сайта има една секция “Упражнения”, ако от там си харесаш нещо, но с тоя дъмбел не знам до къде ще стигнеш  :long: . Прегледай за видовете лицеви опори, те може да ти помогнат. Но така едва ли ще постигнеш нещо голямо, по-скоро ще поддържаш някаква форма, отколкото да покачваш маса :)

23.09.09
16:31

Във фитнес зала влизал ли си?Има ли различни уреди?Защо?
Има ли различни дъмбели?

Ако успееш да намериш такава програма,която да развива всички мускулни групи с един единствен дъмбел,ще съсипеш тези зали.

EK

24.09.09
20:10

Препоръчвам ти фитнес, или почни лостове, успоредки, лицеви. С този дъмбел не ми се вярва да имаш голям успех.

25.09.09
08:20

казано от novobraneccc на 23.09.09, 12:31:

Здравейте на всички,
Целта ми е да покача мускулната си маса.
Разполагам с 1 дъмбел единствено и се чудя дали е възможно само с него да мога да развия - бицепс, трицепс, гръб, гърди и коремните плочки, така че ясно да се изразяват(да си личят дори и през блузка). Та се надявах, ако може някой по-опитен да ми напише някаква програма, няма значение колко дни е в седмицата, мога да тренирам и 7, ако е здравословно.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Здравей, novobraneccc!

Маса с 1 дъмбел трудно ще направиш, но можеш да тренираш фунционално.

Виж това: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/39860/

И целия раздел разгледай. В темата със списъка на комплексите има такива, които се изпълняват само с лично тегло.

Успех!

п.п. Не си ли пообъркал с отврянето твоята тема в този раздел? Писал си във “Фитнес за жени”...  ;-)

Мнението беше редактирано от Vic на 25.09.09 08:24.

25.09.09
10:30

Благодаря на всички за информацията. Извинявам се, че съм объркал раздела ;).

26.09.09
15:45

Moje bi malko Pilates sashto shte ti bade polezen u doma za stqgane….A ostanaloto sa ti go kazali po gore :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1