Пилешкото

25.09.09
18:46

В последно време, бая се чудя за това какви неща ли има в пилешкото месо, даже чух една лекарка да казва,че пилешкото по магазините е супер вредно, защото е тъпкано с хормони и кви ли не шитове.Какво мислите вие по въпроса. Даже ми хрумна да занеса 1 пържола в някоя лаборатория, за да знам тровя ли се.....

25.09.09
19:12

виж ако тръгнеш да се  замисляш- нищо в България не знаеш с какъв произход е и какво има в него- сиренето от сухо мляко, киселото мляко с нишесте и растителни мазнини без грам бактерия в него, 20-годишна създърма ядохме, авиационен спирт пихме едно време, когато го продаваха за водка, почти всички охладени (уж били пресни) меса и риби са прекрасно рамразени без преди това да знаеш колко време са престоели, така че по-доре да не се замисляш...
иначе действително бях чел едно време, за разни препарати, които дават на бройлерите, телетата, прасетата, за да растат по-бързо, които съответно под една или друга форма остават в месото , което се консумира впоследствие.

Доста е коментирано по тази тема. Не само за пилешкото, но и за останалото месо, сирене, мляко и всичко, което купуваме. В крайна сметка по-добре да избираме по-малкото зло :)
Ако имаш възможност за лаборатория - би било интересен експеримент

25.09.09
19:45

В случая не виждам кое е “по-голямото” зло... Иначе за лаборатория съм навит, само не знам къде има такава и колко ще струва ?

По-голямото зло са кренвирши и тем подобни:)+ консервирани храни
за лаборатория и аз не мога да те ориентирам

25.09.09
20:19

от сега ти казвам че идеята е не осъществима ... подбирай си храната с максимално домашни източници, аз си намерих на масло, мед, яйца и т.н. :)

25.09.09
20:23

Много го мислиш...
Сега трябва да си направим ферми за пилешкото филе...
И да не забравяме езеро за рибата. :)

Това е на този етап примерно яйца можеш да си набавяш от село.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1