25.09.09
19:11
И двата продукта са на Peak, но кой е по-добрия ?
25.09.09
19:52
Махни ги тия “яки” марки и вземи нещо на доказала се американска марка.
освен това за пумп да кихам ... никога :)
Виж какво те е съветвал колегата по-горе
Controlled Labs, BSN са лидери в тези продукти .. така че знаеш...
Момчета като не сте опитвали дадена марка защо си отваряте устенцата.Креа пъмп съм взимал и мога да кажа, че е доста добро.Взимал съм no-xplode взимал съм и X-pump което е на Peak и мога да кажа, че пъмпа по нищо не отстъпва.Стига сте ги хвалили толко тия американци, наистина имат добри продукти, но това не означава, че другите нямат.Германците всеки предполагам знае, че са по точни от швейцарците даже :D .
Това че германците са по-точни от швейцарците не ги прави по-добри в бизнеса с хранителните добавки. И въобще какво значение има дали една страна е добра в дадена индустрия и какво отражение дава това върху другите области?
Факт е, че бодибилдинга е най-добре развит в САЩ. Там се състезават най-добрите културисти, там са и най-сериозните производители на хранителни добавки. Как си обясняваш факта че всички американски фирми се продават в цял свят, а немските само в европа и то в малко страни?
Кажи ми една световноизвестна европейска фирма за хранителни добавки?
При цена на X-Pump - 97 лева за 30 дози. И цена на NO-Xplode - 100 лева за 40 дози - и това е продукта печелил наградите за Musclebuilder на годината и азотен продукт на годината в САЩ за периода 2005-2008 година... просто коментара е излишен.
Целта не ми е заяждане... но чисто и просто едното е много по-изгодно от другото...