Амино?!?!?!

14.02.05
20:35

Здравейте!!! Моя въпрос към вас е може би малко странен, но се чудя защо вечер преди лягане, когато взема млечни аминокиселини през ноща съня ми става неспокоен и ставам 3, 4 пъти до тоалетна (по малка нужда).От скоро взимам такива неща и нямам много опит.Дори незнам точно каква марка са, защото ги взимам на дребно от фитнеса - по 20ст едното хапче(нямам пари за цяла кутия). Някой ако има мнение по въпроса, моля да ми помогне.
:(  :shock:  :?  :shock:  :?:  :!:  :?:

14.02.05
21:27

избягвай да купуваш насипно разни хапчета. Потрай 2 седмици вземи си Амино 2700 за 19 лв и точка.
По принцип приемът на протеин (амино - респективно) непосредствено преди лягане при много хора нарушава съня (според изследвания, но при мен не е така). Според мен е от хапчетата които взимаш насипно. Ако и при 2700 е така ходи на лекар за бъбреците... :lol:

MR

14.02.05
23:55

ами при мен също не е имало такива неща като смущаване на съня ама то си е до човек може да имаш някакви проблеми с бъбреците или алергия към аминосите иначе amino2700 при мен нямаха никав ефект не ги препоръчвам на никoй според мен са просто пари на вятъра

18.02.05
16:24

Абе и аз ходя до WC-то мн често каква може да е причината?От към бъбреци съм супер(чукам три пъти на дърво)!Незнам :roll:  :roll: !Взимам Амино 1900 на Генезис

25.02.05
17:58

пич гледам че си от бургас и кат чета тука 20 ст хапчето май си ги зимал от флекса :) еми виж ся нормално е така да става почини си 10 дена и после си купи глутамин по добре и го взимай 30-45 мин след тренировка а не преди лягане

25.02.05
20:00

незнам кви са тия млечни амино киселини но имаи предвид че некои амино киселини са известни с диоретичния си ефект (примерно л-карнитина)така че незнам...не би трябвало в тях да е причината но не съм лекар

28.02.05
13:41

[quote author=“6efa”]незнам кви са тия млечни амино киселини но имаи предвид че некои амино киселини са известни с диоретичния си ефект (примерно л-карнитина)така че незнам...не би трябвало в тях да е причината но не съм лекар

ако се има предвид че е взел от мястото където посочих по горе, е много възможно да е от тях  :roll:

01.03.05
01:22

[quote author=“crasheR”]пич гледам че си от бургас и кат чета тука 20 ст хапчето май си ги зимал от флекса :) еми виж ся нормално е така да става почини си 10 дена и после си купи глутамин по добре и го взимай 30-45 мин след тренировка а не преди лягане

Да от флекса ги взимам 6тот там тренирам,пък на6те ми праят проблеми като видят да се търкаля унас кутиика с незнаино съдургание.Не ми дават и за тва от там съм принуден.

П.П.  Извини ме за закъснелия отговор!!! :D

02.03.05
14:34

ми и аз там тренирам сигурно сме са виждали ма по добре спри да ги купуваш :)

02.03.05
20:18

Ами аз проу4их въпроса за произхода на тези АМИНО и разбрах 4е са на SATURN amino 1700.Незнам дали са хубажи и колко са такива - така ми каза 4и4ката  :o !!! Ве4е съм ре6ен да си взема кутия - но незнам коя марка е наи-ка4ствена :?:  :?:  :?:

02.03.05
20:21

препоръчвам ти Super Amino 4800 на Biotech цената им е 24 лева- 110 таблетки мисля че бяха продават ги във магазина на Scitec зад Старата поща но мисля че ги има и в спортен свят :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1