ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ

AP

24.09.09
20:37

Здравейте приятели можели Л-КАРНИТИН да се използва със ГРЕЙПФРУТ щото във един сайт намерих инфо. за продукти който действат на черния дроб ако се използват за’едно Л-КАРНИТИН и ГРЕЙПФРУТ имат ли против както знам че ГРЕЙПФРУТА блокирал другите неща който действат на черния дроб и знам КАРНИТИНА и той за черния дроб по точно искам да разбера могали да ги използвам заедно без да има странични ефекти тренирам муай тай 1 седмица 3 пъти и следващата седмица 4 пъти и когато нямам там тренировки ходя на фитнес????????????????

AP

25.09.09
10:55

Мисля да питам на личната ми лекарка

AP

26.09.09
09:44

казано от HealthStore Консултант на 25.09.09, 16:28:

казано от apocalypse на 25.09.09, 10:55:

Мисля да питам на личната ми лекарка

Щом смяташ че е нужно ... аз не бих се допитвал до нея. Е всяко правило си има и изключения, но все пак ;)

Прав си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1