26.09.09
18:29
Здравейте,направих си равносметка за това какво папкам и ще се зарадвам да чуя мнение дали съм на прав път или не :P
това ми е горе-долу менюто ми за деня и рядко пропускам някое от храненията
07:00-100 грама овесени ядки със прясно/кисело мляко
10:00-сандвич със пилешко и краставица (около 250 грама)(що годе е добър от лавката)
13:30-хапвам от следните неща-някакъв вид гозба (бобови храни),ориз,зърнени храни,картофи,мляко и млечни изделия, яйца,месо,риба,зеленчуци(всякакви) (в повечето случаи комбинирам храни богати на белтъци и въглехидрати)
15:30-някакъв вид бавен въглехидрат(бих се зарадвал на някакво мнение) ядки(лешници в повечето случаи) ,протеинов шейк
18:00-бърз въглехидрат(мед в повечето случаи до 100 грама),протеинов шейк
18:30-наблягам на месата(пилешко,риба,телешко),мляко и млечни изделия,зеленчуци,ядки,яйца
22:00-извара(понякога хапвам и пилешко ако съм гладен),мляко
п.п плодове хапвам за закуска преди и след тренировка,бих се радвал на мнение кога е най-удачно да ги вместя,
количествата са в рамките на нормалното нито преяждам ,нито пък оставам гладен
казано от krissz на 26.09.09, 18:29:
Здравейте,направих си равносметка за това какво папкам и ще се зарадвам да чуя мнение дали съм на прав път или не :P
това ми е горе-долу менюто ми за деня и рядко пропускам някое от храненията
07:00-100 грама овесени ядки със прясно/кисело мляко
10:00-сандвич със пилешко и краставица (около 250 грама)(що годе е добър от лавката)
13:30-хапвам от следните неща-някакъв вид гозба (бобови храни),ориз,зърнени храни,картофи,мляко и млечни изделия, яйца,месо,риба,зеленчуци(всякакви) (в повечето случаи комбинирам храни богати на белтъци и въглехидрати)
15:30-някакъв вид бавен въглехидрат(бих се зарадвал на някакво мнение) ядки(лешници в повечето случаи) ,протеинов шейк
18:00-бърз въглехидрат(мед в повечето случаи до 100 грама),протеинов шейк
18:30-наблягам на месата(пилешко,риба,телешко),мляко и млечни изделия,зеленчуци,ядки,яйца
22:00-извара(понякога хапвам и пилешко ако съм гладен),млякоп.п плодове хапвам за закуска преди и след тренировка,бих се радвал на мнение кога е най-удачно да ги вместя,
количествата са в рамките на нормалното нито преяждам ,нито пък оставам гладен
на прав път си :),само уточни количествата и си сметни приема на калории-В/Б/М.
Този сандвич в 10:00 ме съмнява да има и 50 гр пилешко в него,освен това 100% е с бях хляб,така че не е много удачен избор.
Включи зеленчуци в диетата си добър източник на фибри са.Същото важи и за плодовете.