White Flood + Green Magnitude + ??? = ???

26.09.09
11:12

Здравейте момчета,

Ето ми въпроса:

Решил съм да комбинирам White Flood и Green Magnitude. Първия ми е какво още да добавя към тях? Протеин хубаво, мисля да взема един Нектар, ами БЦАА има ли нужда? За пърпъла не ми се дават 130 лв. Подскажете нещо!
Също така, ако взема малките разфасовки, за колко време мислите, че ще стигнат? Виждам на флоод-а, че са 20 дози, а една доза би трябвало да е 2 мерителни лъжици, тоест вътре има 40 мерителни лъжици прах? Относно и двата продукта, взимат ли се в не-тренировъчни дни?

В момента съм 92 килограма, като съм изчистил от 106 от април до сега. От тогава и тренирам редовно, преди това все за по малко- 2-3 месеца и с прекъсвания. От месец и нещо ям безразборно и по много, все още не качвам килограми, но все ми се струва че омазнявам? Дали освен малко ММ и ще поизчистя малко с тая комбинация? Какво да очаквам? Не ми се взима бърнър, преди месец изпих опаковка и половина СХ и сега искам да почивам от такива работи.

Благодаря ви предварително!

26.09.09
11:21

Разбира се,че е хубаво да добавиш и БЦАА.
Виж тези на BPS.
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/37860/P285/

Мнението беше редактирано от Финдо на 26.09.09 11:22.

LU

26.09.09
13:39

http://www.belchohristov.com/5537.html

26.09.09
14:27

Вземи си големи кутии от GM и WF + 10 либри някакъв протеин.Нектара може да е наи-хубавия протеин ма ще ти стигне за 1 седмица(ако говориш за  1 кутия де)

26.09.09
15:21

healthstore.bg/За-Сила-и-Маса.html
Тук има готови стакове на Controlled Labs - мисля че този с матрикса е най-подходящ.
Като цяло нектара е много хубав протеин, но не е и толкова евтин...

27.09.09
10:36

Парите не са особен проблем. Аз обаче ще се стремя да поизчистя още с тоя стак. Дали ще стане? Диета едва ли ще вкарвам, ама като гледам как ям като свиня от 1 месец и не качвам нищо, няма да е проблем.

Яденето като свиня не ти гантира качване като свиня. Важно е какво ядеш колко кога. А не просто да ядеш. Без диета била тя за покачване или за сваляне трудно ще псотигнеш целите си. Този стак се ползва предимно за маса, когато и храненето ти е като за маса, няма как с хранене на маса да сваляш мазнините.

27.09.09
11:00

казано от balicho на 27.09.09, 10:36:

Парите не са особен проблем. Аз обаче ще се стремя да поизчистя още с тоя стак. Дали ще стане? Диета едва ли ще вкарвам, ама като гледам как ям като свиня от 1 месец и не качвам нищо, няма да е проблем.

щом не са проблем и искаш качество си вземи нектар няколко кутии

27.09.09
11:22

Здр на всички вместо да пускам подобна тема реших да пиша в тази
Значи и аз смятам да почвам следния стак:
Green MAGnitude -голяма кутия
White Flood -Голяма кутия
разбирасе протеин
Витамини

И разбирасе със си направил(още малко и е готов )  Х-лен режим за покачване

Дали така стака е добре без БЦАА или амино (че много пари ще станат на куп и мисля да си взема БЦАА след 1 месец )

И да питам какво мога да очаквам от подобен стак

Благодаря ви

27.09.09
11:29

казано от k1r1I на 27.09.09, 11:22:

Здр на всички вместо да пускам подобна тема реших да пиша в тази
Значи и аз смятам да почвам следния стак:
Green MAGnitude -голяма кутия
White Flood -Голяма кутия
разбирасе протеин
Витамини

И разбирасе със си направил(още малко и е готов )  Х-лен режим за покачване

Дали така стака е добре без БЦАА или амино (че много пари ще станат на куп и мисля да си взема БЦАА след 1 месец )

И да питам какво мога да очаквам от подобен стак

Благодаря ви

ако се храниш правилно както казваш ще има резултати

27.09.09
12:20

При прием на Green Magnitud и White Flood и достатъчно протеин - аминокиселините не са чак от такова значени. Но може да разгледаш тук какви промоции имаме защото може да спестиш доста от цената купувайки си готов стак.

healthstore.bg/За-Сила-и-Маса.html

28.09.09
07:45

Кажете си мнението за следната комбинация:

Взех си Супер пъмп, грийн магнитюд, бцаа, протеин, глутамин и витамини. Чудя се как да разпределя приемите? Какво ще кажете? В тренировъчни и не-трен дни?

ВЕ

29.09.09
05:02

казано от balicho на 27.09.09, 10:36:

Последно искаш да качиш или да свалиш? С тези продукти можеш да постигнеш и двете неща, само че си има специфика.

29.09.09
09:55

Ами може би да кача ММ, но не на всяка цена максимално, защото не искам да качвам поне мазнини.
Чудя се, дали ще е удачно ако тренирам от понеделник до петък всеки ден, като тренировките не са леки -
понеделник правя 4 упр за гърди и по 3 за биц и триц, вторник 4-5 за гръб и 3-4 за рамо, сряда крака и четвъртък и петък като понеделник и вторник.
Или е по добре всеки ден само по 1 група, понед. гърди и после гръб, крака, рамо и ръце?

А ако пък чистя как ще стоят нещата?

Благодаря предварително!

ВЕ

29.09.09
10:35

Така само ще претренираш! Този тип тренировка е по-скоро за релеф и то с по леки тежести. Ако ще е тежко тренирай по 1-2 мускулни групи дневно, по един път в седмицата. натоварвай ги максимално с по 8-10 повторения на серия и изчисти храната и ще видиш след около два месеца, че може да се качва чисто.
Много зависи и какъв тип тяло си и с какъв метаболизъм.

Мнението беше редактирано от Велизар на 29.09.09 10:36.

29.09.09
12:21

Мисля да те послушам. И аз мисля, че с подходящото хранете и тия добавки може да се качи и чисто, пък после ще се боря срещу тия мазнини дето ги имам сега.
Пак ще тренирам всеки делничен ден но само по една група, като в зависимост от групата, между 4 и 6 упражнения по 3 серии. Мисля да правя пирамида 12-10-8 повторения като качвам килата. Първата серия ще ми е лекичка, а последната на 85-90% от макса.

Така добре ли е? Нещо специфично за храната, освен стандартните неща?

А добавките вчера за пръв път ги почнах. Час преди тренировка взех 1 мерителна Суперпъм. Точно преди тренировката 1 мерителна грийнмаг, по време на трен 15 грама екстенд си разтворих и веднага след трен глутамин 10 гр и протеин 30. Така добре ли е? Аз добре я усетих тренировката, предвид колко бях изморен.

30.09.09
04:13

Момчета, ще извинявате ама...започнах да пърдя като олигофрен от тоя стак..от коя му съставка е по точно? И много смърди бе... :D :D :D

ВЕ

30.09.09
07:34

Може и от храната да е.

30.09.09
07:42

казано от Велизар на 30.09.09, 07:34:

Може и от храната да е.

или протеина

30.09.09
09:30

Може и от суперпъмп-а да е, някои ги кара да ходят веднага до 00 други се късат да пърдят. Какъв ти е протеина, най-вероятно може да е и от него

30.09.09
11:35

Здравейте,

не е от храната със сигурност, защото не съм я променил особено.

Ето как и какви добавки взимам- подозирам че е от пъмпа или грийна:

1 час преди тренировка Суперпъмп
точно преди тренировка Грийнмаг - и на двете дозите са според както ги усещам, не се ограничавам, за сега съм на мерителна и половина
по време на тренировка - 3 мерителни БЦАА екстенд
след тренировка 10-15 грама глутамин на примафорс
прибирам се след 30 мин и си разтварям 30 грама Нектар, някакъв шоколадов вкус беше.

Усетих и подуване на корема и по редовно ми се ходи до 00, това освен пръцкането. Общо взето има там някакво напрежение...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1