26.09.09
18:45
Здрасти,значи имам Universal Amino tech http://www.hdobavki.hit.bg/produkti/Amino/aminotechUNV.html пише за най-добри резултати взимайте 6 таблетки 1 час преди тренировка и 6 след тренировка. В дните на почивка не се взима.Тренировъчни дни може ли да ги разделя 4x3 tabs… моля за съвет...
3 сутрин
3 преди трен
3 след трен
3 преди лягане
Или Не може ... питам защото прочетох във форума такива примери.... Мерси предварително
Ефективния прием зависи от твоето тегло.Ориентирай се около 0.3 гр на кг телесно тегло.Тоесто около 2 пъти предписаното на опаковката.
Владимир92 Ами спрямо опита ми с АК бих пил от тези средно 30-35-40 на ден
Като гледам си на 17…а аз съм на 16 имам 10 месеца стаж в залата колко да взема аз според теб и как моля за съвет.... и колко грама са тиа таблетки че не видях нищо....
Мнението беше редактирано от madcon на 26.09.09 19:52.
26.09.09
20:11
Вземи си АК на прах!
12000 mg доза-2000 mg всяка таблетка може би.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 27.09.09 08:18.
това са най-хубавите амино киселини, който съм ползвал, чак се ядосвам, че раших да разнообразя и си взех други. възстановяват бързо и освен това, докато ги пиех забравих за болките в ставите след супер тежки тренировки. силно ги препоръчвам. пиех ги както е написано по схемата по 6 хапа, 45 мин. преди и 15-20мин, след тренировката(докато се прибера от залата).
Може ли да приемам с тия АК и БЦАА Защото ми останаха около 50-60 капсули от тях..АК ще ги взимам преди и след трен, а БЦАА та Сутрин и преди лягане... става ли? моля за съвет,имам и протеинче..Гл,Кр!!БЦАА са ми BCAA 1000 mg ON..
И двата продукта, които си взел са крайно неизгодни.За да не се пишат пак глупости и други коментари ти давам два бързи примера :
Комплексни АК : MEGA PRO AMINO 2200,ASN AMINO 2000,BioTECH AMINO FUEL
BCAA : BPS ANABOLIC 4:1:1