Коментар от срещата на бб-теам на 13ти февруари (неделя)

14.02.05
23:33

Бяхме си обичайните “заподозрени” :) и екипа беше пълен този път, защото дойдоха и ванишер и хед хънтар. Еми лаф за доста неща абе толкова приказки за бодибилдинг, че ми се наду главата общо взето за друго не стана въпрос.
по-здрави

Няма ли да предоставите снимков материал на сеирджиите :)

14.02.05
23:51

Аз немога да разбера кой пак одраска стъклото на Audito ми  :evil: , че му счупя ръчъчките, Емо кажи ми го тоя само и ....... пиле ли, ...... пак сега 1 000 лв за джам! Следващият път ще ви водя на Кемпински отгоре има ресторант, че и паркинг, не заради друго.....  :wink:
Иначе трапеца тръгна пак да расте! Е то 230 на тяга са си малко

[quote author=“aeshna”]Аз немога да разбера кой пак одраска стъклото на Audito ми  :evil: , че му счупя ръчъчките

Я за наказание го оставете без пилешко за една година :)

14.02.05
23:56

Па аз имам и 45 кила хек във фризера бе, нали съм морски!!! Голяма вълна за пилето и без това едно кило на ден вече не ми стига

Имах предвид така да накежете този който е одраскал стъклото.Спрете му протеина да се бъхти напразно :)

15.02.05
01:02

Снимков материал няма да има поради техническа причина у ДЗВЕРА :)

[quote author=“vanisher”]Снимков материал няма да има поради техническа причина у ДЗВЕРА :)

Айдее пак Дзвера оплескал работата той голям аматьор бил бе  :D

15.02.05
10:10

Абе дзвера е мискинин, мезе и завалийка! ХАХАХА Иначе аудито требе да го покажеш ве аешна тъка и не се изфука с тва ауди
по-здрави

Е той се изфука в писмен вид бе.Хем пред повече хора:)

Снимков материал немаше, щото немаше фотоапарат.
Емил ми се обади сутринта в 7 без 15 да ме пита тръгвам ли за срещата(която беше следобяд в 14) и като му казах - “Не още  :evil: ” ме пита за фотоапарат и аз го помолих той да вземе, ама той - ядец. И пак обвини мене накрая.
Джорджо-Астор пак не дойде....
Има си оправдание човека обаче. Купил си нов кАмпютър :) От най - бързите. Некъде към 3 гигахерца. Ужасно бърз.
И цяла сутрин го гони из стаята.
Много са бързи тея, новите, ма**цата им!
И то без компютър как да разбереш къде и кога и как да дойдеш?
Петко К дойде. Но се получи разминаване.... Той ни чакал от другата страна на НДК. Ний като разбрахме, и тръгнахме да го пресрещнем. Той обаче също рзбрал че го чакаме, и тръгнал да ни пресреща.
За съжаление и двата отряда сме вървяли по посока на часовниковата стрелка. И така няколко пъти обиколихме НДК, решихме, че Петко го няма и се прибрахме на топло в кръчмата.
Където Доктора(The_Doc) ни събра очите, изяждайки цяло пиле, пълнено с шаран, паламуд, риба тон, скумрия и пъстърва!
Да живее разделното хранене!
После дойде Мартин и се хванахме за косите. Всичко приключи успешно, след като го санкционирах с една - две книги, една дискета и един сироп за стомах.
Емил през цялото време клякаше наблизо с едни наколенки. Всъщност двамата с Мускула трябваше да ходят на зала, обаче на мускула предмишницата му станала огромна и го беше страх да тренира!!! Да не вземе да порасне повече. Иначе двамата бяха събрали общо 50 стотинки и възнамеряваха да уговорят в някоя зала да ги пуснат и да им върнат ресто  :lol:
И въобще - весело беше :) Всеки ядеше. Бири - мири и т.н.
Елате пак другия път.
Кроки, пиши им, че пак ще дойдеш на срещата. Моля те!!!
А, и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРТООО!
Да си жив и здрав и много щастлив!!!!
http://store1.data.bg/dape/Greeting%20card/birthday002.jpeg

П.П. От тая субстанция, дето Мартин ми я изписа, в последствие получих страшна диария! Според мен Марто си отмъщава  :evil: !!!!

15.02.05
12:27

Докато вие лентяйствахте и правихте бирени шкембета в кръчмите, аз бях в залата и тренирах. То трябва да има и такива, дето да пазят честта на форума, а не само да висят по - кръчмите.  :wink:
Това за разминаването беше свежо :) (добре, че не дойдох наистина, че можеше и да стане нещо такова ;) Другия път ще връткам веднъж по часовниковата стрелка и веднъж обратно, та дано се засечем  8)

WO

15.02.05
13:31

така като ви слушам, как мога да изпусна следващия път?!  :wink:  :D :D :D

15.02.05
14:24

Като го настигна моя комп ще дойда и аз (брей ама верно е мнооо бърз)
Като стана дума за коли аз пък имам MERCEDES 300 CE Sport line яка резачка

15.02.05
21:51

Ебаси гъзара!
Аз па съм си купувал пепси за 10 франка !!!
Не забравяйте кирилицата! :idea:
Mr_Muskul

17.02.05
00:30

А тези срещи само за избрани и над 100кг хора ли са :D

Ще ми е интересно да дойда и аз някои път...

17.02.05
16:30

Не са за всички които желаят естесвено

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не са за всички които желаят естесвено

Абсолютно. Как така за всиички? Минимални изисквания 110 кг чиста мускулна маса + 200 на лежанка + фейс контрол.
Отговарящите на тези условия моля да заповядат ТУК за записване!
:lol:  :lol:  :lol:

17.02.05
19:19

Абе Джордджо ти не си идвал за да ни видиш, кви сме  :lol: Който прави тяга под 180 не може да присъства, същото важи и за клека  :lol:  Първо отиваме в един фитнес и проверяваме всички и след това се допускат до участие  :lol:  :lol:  :lol:

20.02.05
00:08

Нещо се е получило недоразумение пропусната е една точка(.)
Ето правилния текст че уплаших момчето
Не са . за всички които желаят естесвено

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1