14.02.05
23:33
Бяхме си обичайните “заподозрени” :) и екипа беше пълен този път, защото дойдоха и ванишер и хед хънтар. Еми лаф за доста неща абе толкова приказки за бодибилдинг, че ми се наду главата общо взето за друго не стана въпрос.
по-здрави
14.02.05
23:43
Няма ли да предоставите снимков материал на сеирджиите :)
Аз немога да разбера кой пак одраска стъклото на Audito ми :evil: , че му счупя ръчъчките, Емо кажи ми го тоя само и ....... пиле ли, ...... пак сега 1 000 лв за джам! Следващият път ще ви водя на Кемпински отгоре има ресторант, че и паркинг, не заради друго..... :wink:
Иначе трапеца тръгна пак да расте! Е то 230 на тяга са си малко
14.02.05
23:53
Я за наказание го оставете без пилешко за една година :)
Па аз имам и 45 кила хек във фризера бе, нали съм морски!!! Голяма вълна за пилето и без това едно кило на ден вече не ми стига
14.02.05
23:58
Имах предвид така да накежете този който е одраскал стъклото.Спрете му протеина да се бъхти напразно :)
15.02.05
08:44
Айдее пак Дзвера оплескал работата той голям аматьор бил бе :D
Абе дзвера е мискинин, мезе и завалийка! ХАХАХА Иначе аудито требе да го покажеш ве аешна тъка и не се изфука с тва ауди
по-здрави
15.02.05
10:21
Е той се изфука в писмен вид бе.Хем пред повече хора:)
15.02.05
11:27
Снимков материал немаше, щото немаше фотоапарат.
Емил ми се обади сутринта в 7 без 15 да ме пита тръгвам ли за срещата(която беше следобяд в 14) и като му казах - “Не още :evil: ” ме пита за фотоапарат и аз го помолих той да вземе, ама той - ядец. И пак обвини мене накрая.
Джорджо-Астор пак не дойде....
Има си оправдание човека обаче. Купил си нов кАмпютър :) От най - бързите. Некъде към 3 гигахерца. Ужасно бърз.
И цяла сутрин го гони из стаята.
Много са бързи тея, новите, ма**цата им!
И то без компютър как да разбереш къде и кога и как да дойдеш?
Петко К дойде. Но се получи разминаване.... Той ни чакал от другата страна на НДК. Ний като разбрахме, и тръгнахме да го пресрещнем. Той обаче също рзбрал че го чакаме, и тръгнал да ни пресреща.
За съжаление и двата отряда сме вървяли по посока на часовниковата стрелка. И така няколко пъти обиколихме НДК, решихме, че Петко го няма и се прибрахме на топло в кръчмата.
Където Доктора(The_Doc) ни събра очите, изяждайки цяло пиле, пълнено с шаран, паламуд, риба тон, скумрия и пъстърва!
Да живее разделното хранене!
После дойде Мартин и се хванахме за косите. Всичко приключи успешно, след като го санкционирах с една - две книги, една дискета и един сироп за стомах.
Емил през цялото време клякаше наблизо с едни наколенки. Всъщност двамата с Мускула трябваше да ходят на зала, обаче на мускула предмишницата му станала огромна и го беше страх да тренира!!! Да не вземе да порасне повече. Иначе двамата бяха събрали общо 50 стотинки и възнамеряваха да уговорят в някоя зала да ги пуснат и да им върнат ресто :lol:
И въобще - весело беше :) Всеки ядеше. Бири - мири и т.н.
Елате пак другия път.
Кроки, пиши им, че пак ще дойдеш на срещата. Моля те!!!
А, и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРТООО!
Да си жив и здрав и много щастлив!!!!
http://store1.data.bg/dape/Greeting%20card/birthday002.jpeg
П.П. От тая субстанция, дето Мартин ми я изписа, в последствие получих страшна диария! Според мен Марто си отмъщава :evil: !!!!
Докато вие лентяйствахте и правихте бирени шкембета в кръчмите, аз бях в залата и тренирах. То трябва да има и такива, дето да пазят честта на форума, а не само да висят по - кръчмите. :wink:
Това за разминаването беше свежо :) (добре, че не дойдох наистина, че можеше и да стане нещо такова ;) Другия път ще връткам веднъж по часовниковата стрелка и веднъж обратно, та дано се засечем 8)
15.02.05
13:31
така като ви слушам, как мога да изпусна следващия път?! :wink: :D :D :D
Като го настигна моя комп ще дойда и аз (брей ама верно е мнооо бърз)
Като стана дума за коли аз пък имам MERCEDES 300 CE Sport line яка резачка
Ебаси гъзара!
Аз па съм си купувал пепси за 10 франка !!!
Не забравяйте кирилицата! :idea:
Mr_Muskul
А тези срещи само за избрани и над 100кг хора ли са :D
Ще ми е интересно да дойда и аз някои път...
17.02.05
16:36
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не са за всички които желаят естесвено
Абсолютно. Как така за всиички? Минимални изисквания 110 кг чиста мускулна маса + 200 на лежанка + фейс контрол.
Отговарящите на тези условия моля да заповядат ТУК за записване!
:lol: :lol: :lol:
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Не са за всички които желаят естесвено
Абе Джордджо ти не си идвал за да ни видиш, кви сме :lol: Който прави тяга под 180 не може да присъства, същото важи и за клека :lol: Първо отиваме в един фитнес и проверяваме всички и след това се допускат до участие :lol: :lol: :lol: