14.02.05
19:37
Купих си 3000 г. Super Mass Gain (Nutrim) - 41 лева и 300 г. Creatine Powder монохидрат (Optimum Nutrition) - 33 лева.
Преди това аз пих 2270 г. Mass Gainer (Scitec Nutrition) - 38 лева и 250 таблетки аминокиселини Uni-Liver (Universal) - 26 лева. Mass Gainer ми свърши за около месец но от аминокиселините имма още. Приемах ги така: Mass Gainer - когато имам тренировка 50 г. преди и 50 г. след трениро когато нямам 25 г. сутрин и 25 г. вечер преди да легна, аминокиселинте ги преимам 3 преди тренировка и 3 след а когато нямам тренировка 1/2 сутрин и 2/1 вечер заедно с Mass Gainer. Така ся да ви кажа как ще приемам другите тях си ги купих днес и не съм ги пил. Super Mass Gain ще го пия както пих Mass Gainer и аминокиселините също както си ги пих. Ся идва ред на Креатина. Creatine Powder монохидрат - зареждащ период 5 дни по 20/25 г. (прочетох че небило хубаво да се взима наведнъж да го разделям ли ?) и после си зимам нормално по 5/7 г.
Искам да ви питам дали правилно ще ги приемам.
На 16 години съм 171 см. 63/64 кг.(Юни месец бях 169 см. и 70 кг. ходих 3 седмици на фитнес и спазвах хранителен режим после нямах възможност да ходя на фитнсес и август почнах тогава бех 170 см. и 61 кг.) Тренирам 4 пъти в седмицата. Ходя редовно и се старая да правя упражненията правилно (някой ден ще ви дам да ми видите и програмата вкарал съм си я в .html формат ама още не съм си написал тренировката за гръб като я сложа щеви дам линк от който да я видите и да си кажете мнението). Тренирам от началото на Авгус 2004 година. Миналата седмица бях болен и не ходех 1 седмица иначе през останалото време не съм пропущал. Не мисля да става културист и да ходя на състезания просто искам да изглеждам добре и да съм с големи мускули.
Разказах ви доста неща са мен ся искам да ми отговорите на въпроса. Ще го напиша пак щото може вече да сте забравили кой беше.
Правилно ли съм започнал с преимането на Super Mass Gain и аминокиселините. И правилно ли ще започна като приемам креатина както съ мнаписал по горе.
15.02.05
09:11
първо за креатина -ако си решил отначало да пиеш по 20г., раздели ги на 3-4 приема (сутрин, по ябяд, преди и след трен), за по-добро усвояване, пий го с прости виглехидрати (може да си вземеш декстроза - 0,5 кг-80ст. или някакви сладки сокове )
за гейнера - дозите си ги разделил добре, само че не ти препоръчвам вечерен прием на гейнера, по-добре тая доза я сложи някъде през деня между храненията. и в трен дни запази сутрешната доза гейнер
за аминото - пий ги така, както си почнал...може да добавиш 1-2 кън ежедневната сътрешна доза гейнер и 2 вместо вечерната
успех! :D