08.10.04
03:38
От къде си купувате стероидите? Нека всеки, който пожелае да сподели своите потребителски навици :wink: .
Чудех се от къде си купувате химийката. Аз съм си купувал от залата, ама там ментетата изобилстват. Пробвал съм и от суплементс.нет, ма пратката така и не дойде... Преди в една аптека имах авер фармацефт и с аверите от залата си взимахме от там, а вие?
Ако вашия отговор липсва, добавете го като отговор с коментар. Имам чувството, че никой не говори за тва, а е много важно да се знае кво има на пазара и кое е фалшименто.
08.10.04
10:20
Сега мисля да си поръчам от суплиментс.нет! Поръчвал съм от там миналото лято /ефедрин и кленбутерол/ и доставката си пристигна без никакъв проблем.
08.10.04
15:17
Пичове, Вие хубаво си лафите, ама не искам да виждам телефони, пощенски кутии и адреси за връзка с доставчици в тая тема! Разбрахме се, приятен лаф!
Купуването на стероди от несигурни източници е опасно както за джоба , така и за здравето . Един познат , който си купуваше химия от “маняци ” в залата не получи ништо друго освен огромен оток на задника. Мога да кажа и препарати за които се изръси сериозна сума-
Хексаболон
08.10.04
21:24
А бе пичове не искам да ви тревожа ама чувам доста кофти мнения за предлаганите от suplements.net продукти говори се че в последно време почнали да продават яко ментаци
12.10.04
01:26
от аптеката?!? значи просто може да си влезнеш в някоя аптека и да поискаш някой забранен медикамент?!?
12.10.04
01:42
И какво точно ще прави в аптеката забранения медикамент, DichoN5? Със същия успех можеш д влезеш и да си поискаш наркотици.
“Забранен медикамент” означава по - скоро нещо като извънконвенционален в спорта. Събрала се спортната федерация, оплюла го и толкоз.
Вече е забранен.
Но въпросът е, че това не е медикамент за спорта. Някои от тея медикаменти са съпътстващи химиотерапия, други са при бременост, при хормонален дисбаланс, астми, сърдечни заболявания и т.н. Те са си съвсем легални лекарства.
Единственият въпрос е дали са с рецепта или без.
12.10.04
10:01
Аз това имах в предвид, дали е възможно да си ги набавиш без рецепта, но доколкото разбирам от това дет ми казжаш неможе :roll:
Ами отидете в българска аптека искаите бионабол и дека примерно ще ви я продадат без рецепта ,а ако искате антибиотик няма да ви продадат.
по-здрави
Сустанон, омнадрен, ретаболил, дека, бионабол се продават свободно по аптеките.
12.10.04
14:55
Преди го имаше ама напоследък изчезна незнам дали не са го забранили
12.10.04
15:36
Моят стероид е медът!
/Митьо Крика/
:lol:
15.10.04
09:39
ААА не е така в некои аптеки искат рецепта! В аптеката на попа /тази която е до Мимас/ като казах че искам Бионабол аптекарката ме изгледа като извънземно и почна да бръщолеви некакви глупости за зелена рецепта и така нататък.
16.10.04
14:16
В аптеките сичко има. Е верно в някой се праат на луди и искат зелена рецепта
23.10.04
18:41
[quote author=“head_hunter”]ААА не е така в некои аптеки искат рецепта! В аптеката на попа /тази която е до Мимас/ като казах че искам Бионабол аптекарката ме изгледа като извънземно и почна да бръщолеви некакви глупости за зелена рецепта и така нататък.
на попа :) избери си някоя по скрита аптека в квартал които не е на една от най-оживените улици в центъра :lol: .послушай съвета ми и ще си намериш доста нещица
25.10.04
12:40
офф: Е разбира се, че съм намерил това което търсех, но това което написах беше с идеята, че не от всяка аптека можеш да си купиш както в случая “Бионабол”! А иначе по малките квартални аптеки можеш да намериш всичко без рецепта :wink:
30.01.05
10:38
да бе... Ретаболила го карат чак от Унгария, а не могат да внесат лекарства от съседката ни Гърциа (говоря за дека-та)
———————————-Офтопик————————————————
Ти нали се биеше в гърдите на Мускули.ком че си натурален??
—————————Офтопик————————————————
[quote author=“head_hunter”]ААА не е така в некои аптеки искат рецепта! В аптеката на попа /тази която е до Мимас/ като казах че искам Бионабол аптекарката ме изгледа като извънземно и почна да бръщолеви некакви глупости за зелена рецепта и така нататък.
По принцип не съм сигурен дали Бионабола по наредба се продава
само с рецепта,но ела в аптеките в Люлин.Ако не си намериш лично ще те заведа.Не само че не питат за рецепта,ами ни казват
“Ей момчета кви сте здрави и хубави ,да не вземете да спрете да тренирате”.Пред мен 2 лапета на по 15 години (43 кг с мокри дрехи
и пълна раница с учебници) си купиха Бионабол без рецепта.
15.02.05
14:17
[quote author=“MisHkiN”]
———————————-Офтопик————————————————
Ти нали се биеше в гърдите на Мускули.ком че си натурален??
—————————Офтопик————————————————
Ако не беше чел между редовете щеше да разбереш за какво става въпрос и какво съм писал - аз знам доста по-добре от теб! Някъде в мускули.ком да прочете “Аз съм натурален” или “Аз никога през живота си не съм взимал стероиди”! Там изразих позиция против стероидите именно защото знам за какво става въпрос! Тук просто ти разяснявам какво съм имал в предвид /това, че ни си разбрал за какво говоря в мускули.ком си е лично твой проблем/ моя проблем идва от изказването което си направил по-горе! Първо се изказах в подкрепа на момчетата които се вижда, че тренират без употреба на стероиди - избрали са по-трудния начин. Второ се изказах против тези регистрирани в сайта които очевидно злоупотребяват с употребата на стероиди! Сега разбра ли ме или искаш да ти обясня по-просто?